Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kubala Tczew ShottWear Lubartów
K-A Tactiek tak jest
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 43.3
excellent Schieten solid
good Passen average
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Myszkiewicz met de inworp. Paliński speelt de bal door. Mucha met een sublieme pass. Misterny rent richting de bal. Misterny haalt uit met een fantastische trap. Mauser bokst de bal weg.

9e minuut.
Bocola geeft de bal voor. Adaszek heeft problemen om de bal te vangen. Misterny is nu in balbezit. Melander is nu in balbezit. Melander schiet op doel. Mauser bokst de bal weg. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - ShottWear Lubartów 1:0

20e minuut.
Mucha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melon is nu in balbezit. Melon met een sublieme pass. Spyra is nu in balbezit. Spyra schiet op doel. Casaleiro bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Hogan rent richting de bal. Hogan geeft een lange en hoge pass. Misterny is nu in balbezit. Misterny haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - ShottWear Lubartów 2:0

29e minuut.
Hogan speelt de bal door. Melander kan de bal niet met de borst controleren. Melander probeert naar een medespeler te passen. Misterny rent richting de bal. Misterny schiet op doel. Mauser bokst de bal weg. Adaszek rent richting de bal. Adaszek geeft de bal voor. Cristoforo probeert de bal aan de voet te houden. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny probeert naar een medespeler te passen. Hogan rent richting de bal. Hogan geeft de bal voor. Misterny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nähring verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Nähring de bal. Nähring probeert naar een medespeler te passen. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Melon verovert de bal door een tackle van achteren. Melon met een sublieme pass. Mucha rent richting de bal. Spyra verovert de bal door een tackle van achteren. Spyra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Myszkiewicz geeft een hoge lob. Cristoforo heeft problemen om de bal te vangen. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra haalt uit met een fantastische trap. Vukelić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kubala Tczew 53%, ShottWear Lubartów 47%.
FC Kubala Tczew - ShottWear Lubartów 2:0

49e minuut.
Mucha onderschept slim de pass. Mucha met een sublieme pass. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra verovert de bal door een tackle van achteren. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Semrau rent richting de bal. Melon verovert de bal door een tackle van achteren. Melon passt de bal met de wreef. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Semrau met de inworp. Hogan probeert naar een medespeler te passen. Hénon is nu in balbezit. Hénon geeft de bal voor. Melander rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hénon met de inworp. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau met een sublieme pass. Melander is nu in balbezit. Melander draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szczyt rent richting de bal. Szczyt geeft de bal voor. Nähring probeert naar een medespeler te passen. Spyra heeft problemen om de bal te vangen. Spyra haalt uit met een fantastische trap. Casaleiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - ShottWear Lubartów 2:1

67e minuut.
Doeltrap. Bocola trapt de bal weg van het doel. Misterny rent richting de bal. Misterny schiet op doel. Mauser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - ShottWear Lubartów 3:1

71e minuut.
Prażmowski geeft een hoge lob. Hénon rent richting de bal. Hénon probeert naar een medespeler te passen. Melander is nu in balbezit. Melander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - ShottWear Lubartów 4:1

77e minuut.
Nähring speelt de bal door. Bocola bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra onderschept slim de pass. Spyra schiet op doel. Casaleiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - ShottWear Lubartów 4:2

81e minuut.
Paliński probeert naar een medespeler te passen. Spyra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Semrau. Semrau krijgt een gele kaart. Spyra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czabaj komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Velciu passt de bal zonder na te denken. Melander bereikt de bal nog maar net als eerste. Melander geeft een hoge lob. Misterny rent richting de bal. Misterny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - ShottWear Lubartów 5:2

85e minuut.
Szczyt geeft de bal voor. Myszkiewicz speelt de bal door. Melon probeert naar een medespeler te passen. Czabaj heeft problemen om de bal te vangen. Czabaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hogan is nu in balbezit. Hogan passt de bal in één keer door. Melander is nu in balbezit. Melander draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szczyt de bal onder controle te krijgen. Mauser bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kubala Tczew 52%, ShottWear Lubartów 48%.
FC Kubala Tczew - ShottWear Lubartów 5:2