Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
***** *** ONP Radom
Podstawowa_1 Tactiek 2k22
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 50.3
matig Schieten solide
matig Passen solide
goed Verdedigen goed


10e minuut.
Akif passt de bal in één keer door. Brezovcsik rent richting de bal. Brezovcsik passt de bal in één keer door. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Brezovcsik draait met de bal, schiet en ... Gougeon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Španjol zal de hoekschop nemen. Brezovcsik kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Amalfitano speelt de bal door. Brezovcsik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Honl bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovcsik onderschept slim de pass. Brezovcsik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***** *** 63%, ONP Radom 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
***** *** - ONP Radom 0:0

80e minuut.
Klungelig pakt Oprescu de bal. Akif geeft een lange en hoge pass. Bercu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood draait met de bal, schiet en ... Szőke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bercu probeert naar een medespeler te passen. Namora heeft problemen om de bal te vangen. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood draait met de bal, schiet en ... Szőke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - ONP Radom 0:1

84e minuut.
Brezovcsik is nu in balbezit. Inworp. Brezovcsik met de inworp. Akif is nu in balbezit. Akif geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Honl is nu in balbezit. Brezovcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Brezovcsik passt de bal zonder na te denken. Eastwood rent richting de bal. Eastwood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Formenoy begaat een overtreding. Akif raakt geblesseerd tijdens het duel. Španjol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brezovcsik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***** *** 47%, ONP Radom 53%.
***** *** - ONP Radom 0:1