Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Ruda Śląska FC Albatrosy
RRS Tactiek cyk
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 53.4
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


6e minuut.
Chorab raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panasewicz komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Lonc met een sublieme pass. Daar is Ansotegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ansotegi passt de bal zonder na te denken. Pennonen rent richting de bal. Pennonen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Lonc is nu in balbezit. Lonc probeert naar een medespeler te passen. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi schiet op doel. Mariscal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Albatrosy 0:1

14e minuut.
Nicodin onderschept slim de pass. Nicodin met een sublieme pass. Filanowskii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi verovert de bal door een tackle van achteren. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Matas bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino verovert de bal door een tackle van achteren. Lonc met een sublieme pass. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Avelino onderschept slim de pass. Lojacono onderschept slim de pass. Lojacono probeert naar een medespeler te passen. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Ruda Śląska - FC Albatrosy 1:1

27e minuut.
Pieris probeert naar een medespeler te passen. Lonc is nu in balbezit. Lonc passt de bal in één keer door. Pennonen rent richting de bal. Pennonen haalt uit met een fantastische trap. Mariscal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nicodin heeft problemen om de bal te vangen. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap. Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Pennonen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bustamante de bal onder controle te krijgen. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi draait met de bal, schiet en ... Mariscal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Albatrosy 1:2

37e minuut.
Pieris met een sublieme pass. Lonc probeert naar een medespeler te passen. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi schiet op doel. Mariscal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Albatrosy 1:3

40e minuut.
Majaru is nu in balbezit. Majaru probeert naar een medespeler te passen. Lonc met een sublieme pass. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mikołajski probeert de bal met de borst te controleren. Liput is nu in balbezit. Mikołajski onderschept slim de pass. Matas is nu in balbezit. Matas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Canton met een harde bal richting middenveld. Lonc kopt de bal weg. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Albatrosy 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 68%, FC Albatrosy 32%.
Real Ruda Śląska - FC Albatrosy 1:4

47e minuut.
Riković met een snelle inworp. Klungelig pakt Matas de bal. Lojacono rent richting de bal. Lojacono geeft een hoge lob. Mikołajski springt en kopt de bal. Canton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gobbi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panasewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Avelino is nu in balbezit. Avelino passt de bal in één keer door. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen haalt uit met een fantastische trap. Mariscal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Albatrosy 1:5

53e minuut.
Canton geeft een lange en hoge pass. Ansotegi kopt de bal weg. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pennonen de bal. Pennonen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Marie passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pennonen de bal. Pennonen probeert naar een medespeler te passen. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi draait met de bal, schiet en ... Mariscal bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Filanowskii geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lonc rent richting de bal. Lonc geeft de bal voor. Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ansotegi springt en kopt de bal. Mariscal bokst de bal weg. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Albatrosy 1:6

63e minuut.
Nicodin is nu in balbezit. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi probeert naar een medespeler te passen. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ansotegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustamante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ansotegi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lonc zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Albatrosy 1:7

68e minuut.
Pieris met een sublieme pass. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi speelt de bal door. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen passt de bal zonder na te denken. Pieris probeert naar een medespeler te passen. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bustamante geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lonc rent richting de bal. Lonc geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Yaka geeft een lange en hoge pass. Pieris speelt de bal door. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen schiet op doel. Mariscal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 66%, FC Albatrosy 34%.
Real Ruda Śląska - FC Albatrosy 1:7