Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słupia Ustka ShottWear Lubartów
nowa Tactiek tak jest
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 43.8
solide Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Ju passt de bal met de wreef. Troise is nu in balbezit. Troise speelt de bal door. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nähring met de inworp. Melon geeft een lange en hoge pass. Spyra rent richting de bal. Spyra schiet op doel. Grzymkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - ShottWear Lubartów 0:1

28e minuut.
Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Kulczyk is nu in balbezit. Spyra onderschept slim de pass. Spyra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Grzymkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lukierek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Myszkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Spyra springt en kopt de bal. Grzymkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 41%, ShottWear Lubartów 59%.
Słupia Ustka - ShottWear Lubartów 0:1

47e minuut.
Troise rent richting de bal. Udrescu is nu in balbezit. Troise met een sublieme pass. Szemoński rent richting de bal. Szemoński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Melon met een sublieme pass. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ju geeft een lange en hoge pass. Udrescu rent richting de bal. Udrescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Paliński met een sublieme pass. Dyrkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrkacz geeft de bal voor. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szemoński heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mikołajczuk neemt de hoekschop. Szemoński rent richting de bal. Szemoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Słupia Ustka - ShottWear Lubartów 1:1

53e minuut.
Daar is Fornari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubaque rent richting de bal. Ubaque passt de bal in één keer door. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ubaque rent richting de bal. Ubaque geeft een lange en hoge pass. Daar is Paciorkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - ShottWear Lubartów 2:1

66e minuut.
Ubaque rent richting de bal. Ubaque passt de bal zonder na te denken. Troise met een sublieme pass. Klungelig pakt Udrescu de bal. Udrescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mikołajczuk met de inworp. Troise bereikt de bal nog maar net als eerste. Troise geeft een hoge lob. Ubaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Adaszek trapt de bal weg. Ubaque kopt de bal weg. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński haalt uit met een fantastische trap. Mauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Udrescu krijgt zijn hoofd ertegen. Mauser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - ShottWear Lubartów 3:1

79e minuut.
Troise met een sublieme pass. Adaszek heeft problemen om de bal te vangen. Szczyt is nu in balbezit. Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu schiet op doel. Mauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński haalt uit met een fantastische trap. Mauser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - ShottWear Lubartów 4:1

81e minuut.
Czabaj komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mikołajczuk met een sublieme pass. Troise is nu in balbezit. Troise passt de bal zonder na te denken. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - ShottWear Lubartów 5:1

85e minuut.
Udrescu kopt de bal weg. Mikołajczuk probeert de bal met de borst te controleren. Prażmowski met een sublieme pass. Szemoński rent richting de bal. Szemoński draait met de bal, schiet en ... Mauser bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Troise neemt de hoekschop. Daar is Udrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udrescu schiet op doel. Mauser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - ShottWear Lubartów 6:1

88e minuut.
Mikołajczuk met een snelle inworp. Troise rent richting de bal. Troise passt de bal zonder na te denken. Udrescu rent richting de bal. Udrescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 25%, ShottWear Lubartów 75%.
Słupia Ustka - ShottWear Lubartów 6:1