Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Albatrosy ***** ***
cyk Tactiek Podstawowa_1
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 45.3
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Amerini de bal onder controle te krijgen. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc passt de bal zonder na te denken. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lonc probeert naar een medespeler te passen. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieris geeft een hoge lob. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Honl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen passt de bal zonder na te denken. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Lonc is nu in balbezit. Lonc geeft een lange en hoge pass. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi draait met de bal, schiet en ... Szőke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - ***** *** 1:0

23e minuut.
Pieris passt de bal in één keer door. Lonc rent richting de bal. Lonc probeert naar een medespeler te passen. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Pieris met een sublieme pass. Pennonen heeft problemen om de bal te vangen. Lonc probeert naar een medespeler te passen. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi schiet op doel. Szőke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

32e minuut.
Marie passt de bal met de wreef. Majaru rent richting de bal. Majaru passt de bal zonder na te denken. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Gobbi onderschept slim de pass. Yaka rent richting de bal. Yaka geeft de bal voor. Namora bereikt de bal nog maar net als eerste. Namora geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Pennonen probeert naar een medespeler te passen. Ansotegi is nu in balbezit. Lonc speelt de bal door. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - ***** *** 2:0

42e minuut.
Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi passt de bal met de wreef. Yaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Valavanis onderschept slim de pass. Valavanis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Albatrosy 57%, ***** *** 43%.
FC Albatrosy - ***** *** 2:0

52e minuut.
Marie rent richting de bal. Marie passt de bal zonder na te denken. Lonc speelt de bal door. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen draait met de bal, schiet en ... Szőke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szőke speelt de bal door. Amerini kopt de bal weg. Liput probeert de bal aan de voet te houden. Valavanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valavanis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Yaka de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernández met een snelle inworp. Valavanis is nu in balbezit. Valavanis geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Canton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Liput passt de bal met de wreef. Pennonen rent richting de bal. Pennonen passt de bal met de wreef. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lonc kopt de bal weg. Pennonen is nu in balbezit. Bercu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bercu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Marie geeft de bal voor. Gougeon kopt de bal weg. Formenoy is nu in balbezit. Ansotegi verovert de bal door een tackle van achteren. Ansotegi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Honl is nu in balbezit. Pennonen verovert de bal door een tackle van achteren. Pennonen speelt de bal door. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Yaka geeft de bal voor. Zawada kopt de bal weg. Majaru speelt de bal door. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Albatrosy 48%, ***** *** 52%.
FC Albatrosy - ***** *** 2:0