Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Ruda Śląska ONP Radom
RRS Tactiek 2k22
54% Balbezit 46%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 46.9
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Španjol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konecki probeert naar een medespeler te passen. Eastwood rent richting de bal. Eastwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - ONP Radom 0:1

7e minuut.
Riković onderschept slim de pass. Eastwood onderschept slim de pass. Eastwood passt de bal in één keer door. Brezovcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovcsik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Amalfitano passt de bal met de wreef. Brezovcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bustamante ... Strafschop! Brezovcsik raakt geblesseerd tijdens het duel. Konecki neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - ONP Radom 0:2

19e minuut.
Mikołajski kopt de bal weg. Matas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oprescu. Oprescu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Filanowskii geeft een hoge lob. Oprescu rent richting de bal. Oprescu passt de bal in één keer door. Eastwood rent richting de bal. Eastwood schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mikołajski is nu in balbezit. Kozicz onderschept slim de pass. Kozicz met een sublieme pass. Brezovcsik is nu in balbezit. Brezovcsik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Eastwood is nu in balbezit. Eastwood passt de bal in één keer door. Konecki is nu in balbezit. Brezovcsik rent richting de bal. Brezovcsik draait met de bal, schiet en ... Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - ONP Radom 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 62%, ONP Radom 38%.
Real Ruda Śląska - ONP Radom 0:3

48e minuut.
Czapla met een harde bal richting middenveld. Brzydkowski kopt de bal weg. Amalfitano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Bustamante onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Španjol neemt de hoekschop. Brezovcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovcsik haalt uit met een fantastische trap. Mariscal bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Doeltrap. Mariscal met een harde bal richting middenveld. Španjol kopt de bal weg. Brezovcsik heeft problemen om de bal te vangen. Brezovcsik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mariscal met een harde bal richting middenveld. Ruokonen kopt de bal weg. Oprescu met een sublieme pass. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Oprescu kopt de bal weg. Riković heeft problemen om de bal te vangen. Eastwood schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Eastwood moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Eastwood schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Klungelig pakt Konecki de bal. Konecki passt de bal zonder na te denken. Brezovcsik rent richting de bal. Brezovcsik schiet op doel. Bustamante probeert de bal aan de voet te houden. Mariscal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 60%, ONP Radom 40%.
Real Ruda Śląska - ONP Radom 0:3