Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Albatrosy ShottWear Lubartów
cyk Tactiek tak jest
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 43.3
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Marie geeft de bal voor. Pennonen kopt de bal weg. Turan geeft de bal voor. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Mauser trapt de bal weg van het doel. Turan kan de bal niet met de borst controleren. Pennonen met een sublieme pass. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paliński. Ansotegi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majaru met een snel genomen vrije trap. Pennonen maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - ShottWear Lubartów 1:0

16e minuut.
Lonc is nu in balbezit. Pennonen is nu in balbezit. Adaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Lonc onderschept slim de pass. Lonc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Pennonen is nu in balbezit. Pennonen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Paliński de bal onder controle te krijgen. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Mauser trapt de bal weg van het doel. Lonc met een sublieme pass. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - ShottWear Lubartów 2:0

29e minuut.
Turan passt de bal zonder na te denken. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc geeft de bal voor. Pennonen rent richting de bal. Pennonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pennonen rent richting de bal. Pennonen haalt uit met een fantastische trap. Mauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - ShottWear Lubartów 3:0

31e minuut.
Turan geeft de bal voor. Paliński heeft problemen om de bal te vangen. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi haalt uit met een fantastische trap. Mauser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - ShottWear Lubartów 4:0

42e minuut.
Daar is Turan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turan passt de bal in één keer door. Szczyt rent richting de bal. Ansotegi onderschept slim de pass. Ansotegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - ShottWear Lubartów 5:0

44e minuut.
Marie geeft een hoge lob. Turan kopt de bal weg. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen rent richting de bal. Pennonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Albatrosy 35%, ShottWear Lubartów 65%.
FC Albatrosy - ShottWear Lubartów 5:0

46e minuut.
Majaru is nu in balbezit. Majaru speelt de bal door. Turan rent richting de bal. Turan geeft een hoge lob. Ansotegi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Turan rent richting de bal. Turan geeft de bal voor. Daar is Szczyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi draait met de bal, schiet en ... Mauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pennonen is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Pennonen rent richting de bal. Pennonen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - ShottWear Lubartów 6:0

70e minuut.
Marie is nu in balbezit. Marie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pennonen de bal. Pennonen draait met de bal, schiet en ... Mauser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - ShottWear Lubartów 7:0

72e minuut.
Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi passt de bal met de wreef. Szczyt rent richting de bal. Turan rent richting de bal. Turan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Turan verovert de bal door een tackle van achteren. Turan speelt de bal door. Pennonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennonen schiet op doel. Mauser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Doeltrap. Czabaj komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Inworp. Turan met een snelle inworp. Lonc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonc geeft een lange en hoge pass. Ansotegi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - ShottWear Lubartów 8:0

86e minuut.
Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Adaszek de bal onder controle te krijgen. Pennonen is nu in balbezit. Pennonen schiet op doel. Mauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Avelino geeft een hoge lob. Daar is Szczyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Albatrosy - ShottWear Lubartów 9:0

90e minuut.
Turan onderschept slim de pass. Turan geeft een hoge lob. Szczyt kopt de bal weg. Paciorkowski heeft problemen om de bal te vangen. Turan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Albatrosy 30%, ShottWear Lubartów 70%.
FC Albatrosy - ShottWear Lubartów 9:0