Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
***** *** Słupia Ustka
Podstawowa_1 Tactiek nowa
55% Balbezit 45%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 50.9
average Schieten solid
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Günileri met een sublieme pass. Ubaque is nu in balbezit. Ubaque geeft een lange en hoge pass. Udrescu rent richting de bal. Udrescu draait met de bal, schiet en ... Szőke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Ju onderschept slim de pass. Ju probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczuk met een sublieme pass. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Mikołajczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczuk geeft een hoge lob. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Szőke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Gougeon kan de bal niet met de borst controleren. Szemoński rent richting de bal. Gougeon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szemoński raakt geblesseerd tijdens het duel. Troise kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - Słupia Ustka 0:1

14e minuut.
Gougeon kopt de bal weg. Amerini rent richting de bal. Mikołajczuk probeert naar een medespeler te passen. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Szőke met een harde bal richting middenveld. Ju kopt de bal weg. Troise is nu in balbezit. Troise geeft een hoge lob. Udrescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Szőke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Udrescu heeft problemen om de bal te vangen. Udrescu passt de bal in één keer door. Szemoński rent richting de bal. Szemoński schiet op doel. Szőke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - Słupia Ustka 0:2

22e minuut.
Mikołajczuk speelt de bal door. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński met een sublieme pass. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Honl passt de bal in één keer door. Troise speelt de bal door. Honl speelt de bal door. Mikołajczuk geeft de bal voor. Udrescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Valavanis kopt de bal weg. Formenoy is nu in balbezit. Formenoy passt de bal zonder na te denken. Günileri rent richting de bal. Günileri geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Grzymkowski bokst de bal weg.

30e minuut.
Ju probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczuk geeft een lange en hoge pass. Udrescu heeft problemen om de bal te vangen. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński draait met de bal, schiet en ... Szőke bokst de bal weg.

36e minuut.
Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk geeft de bal voor. Udrescu kopt de bal weg. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gougeon rent richting de bal. Gougeon passt de bal zonder na te denken. Mikołajczuk met een sublieme pass. Szemoński heeft problemen om de bal te vangen. Szemoński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Szőke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Udrescu rent richting de bal. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Formenoy is nu in balbezit. Troise verovert de bal door een tackle van achteren. Troise passt de bal zonder na te denken. Udrescu rent richting de bal. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***** *** 64%, Słupia Ustka 36%.
***** *** - Słupia Ustka 0:2

51e minuut.
Hernández probeert naar een medespeler te passen. Udrescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwiatek. Udrescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Udrescu kan niet meer verder spelen. Ruszkiewicz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mikołajczuk probeert de bal met de borst te controleren. Mikołajczuk met een sublieme pass. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński schiet op doel. Szőke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***** *** - Słupia Ustka 0:3

85e minuut.
Ubaque onderschept slim de pass. Ubaque geeft een hoge lob. Gougeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński onderschept slim de pass. Szemoński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***** *** 64%, Słupia Ustka 36%.
***** *** - Słupia Ustka 0:3