Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słupia Ustka ***** ***
nowa Tactiek Podstawowa_1
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 44.5
solid Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


4e minuut.
Amerini kopt de bal weg. Günileri speelt de bal door. Zawada probeert naar een medespeler te passen. Valavanis is nu in balbezit. Valavanis schiet op doel. Grzymkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Troise is nu in balbezit. Ubaque rent richting de bal. Ubaque speelt de bal door. Szemoński rent richting de bal. Szemoński haalt uit met een fantastische trap. Szőke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gougeon rent richting de bal. Gougeon geeft een hoge lob. Ubaque geeft een hoge lob. Udrescu springt en kopt de bal. Bercu heeft problemen om de bal te vangen. Szőke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Honl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrkacz verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Formenoy zijn tegenspeler op de grond. Formenoy krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Dyrkacz raakt geblesseerd tijdens het duel. Ju zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Udrescu kopt de bal weg. Amerini heeft problemen om de bal te vangen. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński draait met de bal, schiet en ... Szőke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gougeon begaat een overtreding. Szemoński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Troise komt bij de bal en schiet. Szőke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - ***** *** 1:0

26e minuut.
Bercu is nu in balbezit. Szemoński verovert de bal door een tackle van achteren. Szemoński speelt de bal door. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Amerini verovert de bal door een tackle van achteren. Amerini probeert naar een medespeler te passen. Lukierek rent richting de bal. Zawada onderschept slim de pass. Zawada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ju met een sublieme pass. Ubaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaque passt de bal met de wreef. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ubaque kopt de bal weg. Daar is Formenoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troise met een sublieme pass. Szemoński heeft problemen om de bal te vangen. Szemoński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Amerini rent richting de bal. Mikołajczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczuk passt de bal met de wreef. Szemoński rent richting de bal. Szemoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - ***** *** 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 38%, ***** *** 62%.
Słupia Ustka - ***** *** 2:0

65e minuut.
Günileri speelt de bal door. Amerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerini geeft een hoge lob. Hernández rent richting de bal. Hernández schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Daar is Ubaque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubaque passt de bal in één keer door. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu draait met de bal, schiet en ... Szőke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ubaque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Troise geeft de bal voor. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk schiet op doel. Szőke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Słupia Ustka - ***** *** 3:0

71e minuut.
Troise raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Więckowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bercu geeft een hoge lob. Inworp. Ubaque met de inworp. Więckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kulczyk passt de bal zonder na te denken. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński passt de bal in één keer door. Udrescu rent richting de bal. Udrescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słupia Ustka 37%, ***** *** 63%.
Słupia Ustka - ***** *** 3:0