Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Ruda Śląska FC Kubala Tczew
RRS Tactiek K-A
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 50.4
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević passt de bal met de wreef. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap. Casaleiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Kubala Tczew 1:0

3e minuut.
Semrau rent richting de bal. Semrau geeft de bal voor. Misterny rent richting de bal. Misterny haalt uit met een fantastische trap. Nicodin probeert de bal aan de voet te houden. Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Hogan speelt de bal door. Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucha passt de bal met de wreef. Misterny is nu in balbezit. Misterny haalt uit met een fantastische trap. Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mucha geeft een lange en hoge pass. Misterny rent richting de bal. Nicodin onderschept slim de pass. Melander onderschept slim de pass. Melander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Ruda Śląska - FC Kubala Tczew 1:1

24e minuut.
Matas probeert de bal aan de voet te houden. Semrau rent richting de bal. Matas onderschept slim de pass. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Nicodin is nu in balbezit. Melander onderschept slim de pass. Melander probeert naar een medespeler te passen. Misterny is nu in balbezit. Misterny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Kubala Tczew 1:2

28e minuut.
Brzydkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Archip de bal. Archip met een sublieme pass. Misterny is nu in balbezit. Misterny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Kubala Tczew 1:3

36e minuut.
Filanowskii bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Archip met een snelle inworp. Melander geeft de bal voor. Misterny krijgt zijn hoofd ertegen. Mariscal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bustamante controleert de bal met de borst. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny haalt uit met een fantastische trap. Mariscal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cristoforo met een sublieme pass. Ruokonen met een sublieme pass. Mikołajski is nu in balbezit. Malešević rent richting de bal. Malešević haalt uit met een fantastische trap. Casaleiro bokst de bal weg. Matas is nu in balbezit. Matas schiet op doel. Casaleiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Kubala Tczew 2:3

40e minuut.
Archip speelt de bal door. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzydkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzydkowski krijgt een gele kaart. Misterny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melander komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Malešević geeft de bal voor. Matas probeert de bal met de borst te controleren. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski schiet op doel. Vukelić probeert de bal aan de voet te houden. Casaleiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 48%, FC Kubala Tczew 52%.
Real Ruda Śląska - FC Kubala Tczew 2:3

50e minuut.
Misterny speelt de bal door. Melander rent richting de bal. Bustamante is nu in balbezit. Melander onderschept slim de pass. Melander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nicodin rent richting de bal. Misterny onderschept slim de pass. Brzydkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brzydkowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Misterny raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Melander neemt zijn aanloop. Mariscal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Filanowskii is nu in balbezit. Melander verovert de bal door een tackle van achteren. Melander met een sublieme pass. Misterny is nu in balbezit. Misterny haalt uit met een fantastische trap. Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Kubala Tczew 2:4

72e minuut.
Klungelig pakt Misterny de bal. Melander bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Melander is nu in balbezit. Melander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Kubala Tczew 2:5

75e minuut.
Riković probeert de bal aan de voet te houden. Melander bereikt de bal nog maar net als eerste. Melander speelt de bal door. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny schiet op doel. Mariscal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hogan is nu in balbezit. Hogan geeft een lange en hoge pass. Daar is Bustamante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misterny is nu in balbezit. Misterny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Kubala Tczew 2:6

83e minuut.
Malešević met een sublieme pass. Vukelić is nu in balbezit. Mikołajski onderschept slim de pass. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... Casaleiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Kubala Tczew 3:6

85e minuut.
Mariscal trapt de bal weg van het doel. Lojacono is nu in balbezit. Lojacono geeft de bal voor. Malešević is nu in balbezit. Malešević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Cristoforo met de inworp. Mucha probeert naar een medespeler te passen. Nicodin is nu in balbezit. Misterny onderschept slim de pass. Misterny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Melander bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante onderschept slim de pass. Bustamante geeft de bal voor. Vukelić kopt de bal weg. Semrau geeft een hoge lob. Mariscal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 63%, FC Kubala Tczew 37%.
Real Ruda Śląska - FC Kubala Tczew 3:6