Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kubala Tczew Real Ruda Śląska
K-A Tactiek RRS
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 46.5
outstanding Schieten good
good Passen average
very good Verdedigen good


3e minuut.
Matas is nu in balbezit. Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz passt de bal in één keer door. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Hogan geeft een lange en hoge pass. Misterny rent richting de bal. Misterny passt de bal in één keer door. Melander rent richting de bal. Melander schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Riković heeft problemen om de bal te vangen. Hogan rent richting de bal. Hogan passt de bal zonder na te denken. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny haalt uit met een fantastische trap. Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Filanowskii heeft problemen om de bal te vangen. Melander rent richting de bal. Melander geeft de bal voor. Misterny rent richting de bal. Misterny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Riković is nu in balbezit. Riković geeft een hoge lob. Vukelić heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - Real Ruda Śląska 0:1

17e minuut.
Malešević rent richting de bal. Malešević passt de bal zonder na te denken. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski schiet op doel. Casaleiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - Real Ruda Śląska 0:2

19e minuut.
Ruokonen probeert naar een medespeler te passen. Malešević rent richting de bal. Malešević passt de bal zonder na te denken. Matas rent richting de bal. Matas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - Real Ruda Śląska 0:3

27e minuut.
Riković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matas rent richting de bal. Semrau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal. Casaleiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - Real Ruda Śląska 0:4

31e minuut.
Hogan met een sublieme pass. Melander bereikt de bal nog maar net als eerste. Melander passt de bal in één keer door. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny draait met de bal, schiet en ... Mariscal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Riković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Danielewicz de bal. Melander speelt de bal door. Misterny rent richting de bal. Misterny schiet op doel. Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

43e minuut.
Melander bereikt de bal nog maar net als eerste. Melander geeft een hoge lob. Misterny rent richting de bal. Misterny draait met de bal, schiet en ... Mariscal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - Real Ruda Śląska 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kubala Tczew 52%, Real Ruda Śląska 48%.
FC Kubala Tczew - Real Ruda Śląska 1:4

47e minuut.
Hénon onderschept slim de pass. Semrau met een sublieme pass. Hogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hogan geeft een hoge lob. Misterny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - Real Ruda Śląska 2:4

51e minuut.
Chorab kopt de bal weg. Mucha controleert de bal met de borst. Mucha speelt de bal door. Misterny is nu in balbezit. Misterny haalt uit met een fantastische trap. Mariscal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filanowskii rent richting de bal. Mucha onderschept slim de pass. Mucha geeft een hoge lob. Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Velciu speelt de bal door. Melander is nu in balbezit. Semrau rent richting de bal. Misterny is nu in balbezit. Misterny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kubala Tczew - Real Ruda Śląska 3:4

69e minuut.
Filanowskii heeft problemen om de bal te vangen. Velciu rent richting de bal. Velciu speelt de bal door. Misterny heeft problemen om de bal te vangen. Misterny draait met de bal, schiet en ... Mariscal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Vukelić kan de bal niet met de borst controleren. Mikołajski verovert de bal door een tackle van achteren. Mucha maakt een afschuwelijke overtreding. Mucha krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Hénon geeft de bal voor. Chorab kopt de bal weg. Danielewicz probeert naar een medespeler te passen. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Chorab de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Velciu neemt de hoekschop. Misterny heeft problemen om de bal te vangen. Misterny haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kubala Tczew - Real Ruda Śląska 4:4

85e minuut.
Mucha heeft problemen om de bal te vangen. Melander bereikt de bal nog maar net als eerste. Melander passt de bal zonder na te denken. Misterny is nu in balbezit. Misterny schiet op doel. Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Semrau passt de bal in één keer door. Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucha passt de bal met de wreef. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny haalt uit met een fantastische trap. Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Filanowskii geeft een lange en hoge pass. Inworp. Velciu met de inworp. Melander heeft problemen om de bal te vangen. Melander draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kubala Tczew 21%, Real Ruda Śląska 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kubala Tczew - Real Ruda Śląska 4:4