Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ShottWear Lubartów ONP Radom
tak jest Tactiek 2k22
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten solide
matig Passen solide
goed Verdedigen goed


11e minuut.
Akif is nu in balbezit. Paciorkowski rent richting de bal. Akif met een sublieme pass. Daar is Eastwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eastwood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Spyra rent richting de bal. Amalfitano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spyra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nähring kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Magdoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Španjol passt de bal in één keer door. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif probeert naar een medespeler te passen. Brezovcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovcsik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Španjol verovert de bal door een tackle van achteren. Španjol met een sublieme pass. Brezovcsik is nu in balbezit. Brezovcsik geeft een hoge lob. Eastwood maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Adaszek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Španjol met de inworp. Akif rent richting de bal. Akif geeft een hoge lob. Mauser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Nähring passt de bal zonder na te denken. Spyra heeft problemen om de bal te vangen. Oprescu rent richting de bal. Melon onderschept slim de pass. Melon schiet op doel. Frithiofsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Oprescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliński probeert naar een medespeler te passen. Brezovcsik heeft problemen om de bal te vangen. Brezovcsik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - ONP Radom 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShottWear Lubartów 52%, ONP Radom 48%.
ShottWear Lubartów - ONP Radom 0:1

47e minuut.
Amalfitano geeft een hoge lob. Inworp. Myszkiewicz met een snelle inworp. Melon geeft een lange en hoge pass. Spyra springt en kopt de bal. Frithiofsson bokst de bal weg.

52e minuut.
Španjol is nu in balbezit. Španjol geeft een hoge lob. Szczyt is nu in balbezit. Eastwood verovert de bal door een tackle van achteren. Eastwood haalt uit met een fantastische trap. Mauser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Oprescu passt de bal met de wreef. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif passt de bal in één keer door. Brezovcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovcsik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Szczyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczyt verovert de bal door een tackle van achteren. Brezovcsik rent richting de bal. Brezovcsik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Magdoń verovert de bal door een tackle van achteren. Magdoń met een sublieme pass. Oprescu geeft de bal voor. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood haalt uit met een fantastische trap. Mauser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - ONP Radom 0:2

84e minuut.
Prażmowski heeft problemen om de bal te vangen. Akif probeert naar een medespeler te passen. Fornari is nu in balbezit. Eastwood verovert de bal door een tackle van achteren. Eastwood schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Akif is nu in balbezit. Akif passt de bal in één keer door. Daar is Eastwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eastwood haalt uit met een fantastische trap. Mauser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ShottWear Lubartów - ONP Radom 0:3

90e minuut.
Czabaj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShottWear Lubartów 54%, ONP Radom 46%.
ShottWear Lubartów - ONP Radom 0:3