Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Ruda Śląska Słupia Ustka
RRS Tactiek nowa
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 50.9
good Schieten good
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk passt de bal met de wreef. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński haalt uit met een fantastische trap. Mariscal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - Słupia Ustka 0:1

10e minuut.
Troise passt de bal in één keer door. Ruszkiewicz rent richting de bal. Riković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruszkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ubaque komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski onderschept slim de pass. Matas is nu in balbezit. Matas haalt uit met een fantastische trap. Grzymkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Ruda Śląska - Słupia Ustka 1:1

22e minuut.
Nicodin onderschept slim de pass. Troise onderschept slim de pass. Troise passt de bal zonder na te denken. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mikołajczuk probeert naar een medespeler te passen. Ubaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Troise probeert naar een medespeler te passen. Ruszkiewicz rent richting de bal. Ruszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mikołajczuk speelt de bal door. Ruszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicodin krijgt een gele kaart. Ruszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mikołajczuk wilt de vrije trap nemen. Mariscal bokst de bal weg.

33e minuut.
Brzydkowski passt de bal met de wreef. Szemoński rent richting de bal. Nicodin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicodin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

38e minuut.
Ubaque onderschept slim de pass. Ubaque geeft een lange en hoge pass. Ruszkiewicz kopt de bal weg. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 73%, Słupia Ustka 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Ruda Śląska - Słupia Ustka 1:1

48e minuut.
Mikołajczuk met een snelle inworp. Troise speelt de bal door. Szemoński rent richting de bal. Szemoński schiet op doel. Mariscal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - Słupia Ustka 1:2

58e minuut.
Ju passt de bal zonder na te denken. Ubaque rent richting de bal. Ubaque speelt de bal door. Ruszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Matas kopt de bal weg. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk speelt de bal door. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ju passt de bal in één keer door. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk met een sublieme pass. Ruszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ruszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 68%, Słupia Ustka 32%.
Real Ruda Śląska - Słupia Ustka 1:2