Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loudpatriot Ełk Włókniarz-Sareza
2022 Tactiek suckcess na Hut2
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
53.5 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Gędłek kopt de bal weg. Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski met een sublieme pass. Mosiej is nu in balbezit. Mosiej geeft de bal voor. Guéguen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bogacz rent richting de bal. Bogacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - Włókniarz-Sareza 0:1

10e minuut.
Mosiej met een sublieme pass. Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski speelt de bal door. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Hoàng Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi onderschept slim de pass. Bogacz is nu in balbezit. Bogacz draait met de bal, schiet en ... Guéguen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

14e minuut.
Bogacz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bierkaiser maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pasev heeft problemen om de bal te vangen. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Rognli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez passt de bal in één keer door. Sinklud rent richting de bal. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kochowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Quinshul de bal. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Guéguen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - Włókniarz-Sareza 0:2

24e minuut.
Bogacz rent richting de bal. Gędłek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bogacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng Khôi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Guéguen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - Włókniarz-Sareza 0:3

27e minuut.
Mosiej speelt de bal door. Bogacz rent richting de bal. Gędłek begaat een overtreding. Gędłek krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kochowski geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Shchepotov ... Strafschop! Shchepotov krijgt een gele kaart. Hoàng Khôi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng Khôi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Guéguen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - Włókniarz-Sareza 0:4

32e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Joop speelt de bal door. Sinklud rent richting de bal. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sellier kopt de bal weg. Escobedo is nu in balbezit. Escobedo passt de bal zonder na te denken. Sinklud rent richting de bal. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rognli is nu in balbezit. Rognli geeft een lange en hoge pass. Bogacz is nu in balbezit. Bogacz draait met de bal, schiet en ... Guéguen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - Włókniarz-Sareza 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 45%, Włókniarz-Sareza 55%.
Loudpatriot Ełk - Włókniarz-Sareza 0:5

49e minuut.
Sellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sellier. Hoàng Khôi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kochowski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Joop kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sinklud de bal onder controle te krijgen. Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud onderschept slim de pass. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. Sallói probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kochowski passt de bal met de wreef. Mosiej bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiej met een sublieme pass. Bogacz is nu in balbezit. Bogacz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Bogacz is nu in balbezit. Bogacz passt de bal zonder na te denken. Quinshul bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi onderschept slim de pass. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Guéguen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ljubisavljević heeft problemen om de bal te vangen. Bogacz is nu in balbezit. Bogacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - Włókniarz-Sareza 0:6

64e minuut.
Baillet komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Korda komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Quinshul met een sublieme pass. Rognli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognli probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kochowski passt de bal zonder na te denken. Rognli rent richting de bal. Rognli probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ... Guéguen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Baillet stond buitenspel. Caragiale komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rognli passt de bal zonder na te denken. Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korda probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Joop met een sublieme pass. Sinklud is nu in balbezit. Caragiale rent richting de bal. Sinklud verovert de bal door een tackle van achteren. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Sallói bokst de bal weg. Paal!

87e minuut.
Joop passt de bal met de wreef. Escobedo rent richting de bal. Escobedo met een sublieme pass. Joop is nu in balbezit. Joop schiet op doel. Sallói verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 32%, Włókniarz-Sareza 68%.
Loudpatriot Ełk - Włókniarz-Sareza 0:6