Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronx Gol K.S. Metalowiec Ł-ce
4-4-2 popraw Tactiek bnm
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 48
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Kraounakis is nu in balbezit. Kraounakis passt de bal in één keer door. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała haalt uit met een fantastische trap. Kwaśnik probeert de bal aan de voet te houden. Olaru bokst de bal weg.

6e minuut.
Kompała is nu in balbezit. Kwaśnik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kompała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baaij zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kraounakis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:0

9e minuut.
Kraounakis is nu in balbezit. Kraounakis passt de bal zonder na te denken. Bălcescu probeert naar een medespeler te passen. Kompała is nu in balbezit. Kompała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Şenses trapt de bal weg. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić passt de bal zonder na te denken. Kraounakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraounakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu met een sublieme pass. Kraounakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraounakis haalt uit met een fantastische trap. Olaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
van Kerckhove geeft een hoge lob. Kompała controleert de bal met de borst. Kwaśnik begaat een overtreding. Kwaśnik krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bălcescu probeert naar een medespeler te passen. Kraounakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraounakis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kompała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kompała schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
van Kerckhove geeft een hoge lob. Kompała kopt de bal weg. Kraounakis is nu in balbezit. Anić is nu in balbezit. Anić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Konopelski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dulański komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anić zal de hoekschop nemen. Kompała springt en kopt de bal. Olaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Dulański passt de bal zonder na te denken. Docherty rent richting de bal. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty is nu in balbezit. Docherty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bronx Gol - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:1

42e minuut.
Baaij verovert de bal door een tackle van achteren. Baaij passt de bal in één keer door. Kraounakis rent richting de bal. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić geeft een lange en hoge pass. Olaru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx Gol 41%, K.S. Metalowiec Ł-ce 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bronx Gol - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:1

46e minuut.
Kompała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Incardona komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bălcescu onderschept slim de pass. Bălcescu probeert naar een medespeler te passen. Incardona rent richting de bal. Incardona haalt uit met een fantastische trap. Kwaśnik probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Baaij speelt de bal door. Anić rent richting de bal. Anić geeft een hoge lob. Incardona springt en kopt de bal. Olaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - K.S. Metalowiec Ł-ce 2:1

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dulański neemt de hoekschop. Corzo heeft problemen om de bal te vangen. Docherty is nu in balbezit. Docherty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bronx Gol - K.S. Metalowiec Ł-ce 2:2

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Katan de bal onder controle te krijgen. Katan geeft een lange en hoge pass. Şenses probeert wanhopig de bal te grijpen. Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Corzo rent richting de bal. Corzo speelt de bal door. Baaij speelt de bal door. Kraounakis rent richting de bal. Kraounakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Baaij is nu in balbezit. Yankov begaat een overtreding. Baaij is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piccinelli met een snel genomen vrije trap. Incardona kopt de bal weg. Kraounakis rent richting de bal. Kraounakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Katan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piccinelli is nu in balbezit. Docherty verovert de bal door een tackle van achteren. Docherty geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Baaij raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tusk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx Gol 47%, K.S. Metalowiec Ł-ce 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bronx Gol - K.S. Metalowiec Ł-ce 2:2