Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pierońskie Gizdy F.C. Warsaw Bródno
Faja03 Tactiek v liga
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 38.7
redelijk Schieten goed
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Villareal onderschept slim de pass. Villareal geeft een lange en hoge pass. Ūlands bereikt de bal nog maar net als eerste. Ūlands schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pierońskie Gizdy - F.C. Warsaw Bródno 1:0

8e minuut.
Muzikant passt de bal met de wreef. Sarwat is nu in balbezit. Minh Quốc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minh Quốc krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kolaycı met een sublieme pass. Ūlands rent richting de bal. Ūlands passt de bal met de wreef. Hofbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofbauer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Ūlands rent richting de bal. Ūlands passt de bal zonder na te denken. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pierońskie Gizdy - F.C. Warsaw Bródno 2:0

17e minuut.
Villareal kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolaycı de bal. Kolaycı speelt de bal door. Ūlands is nu in balbezit. Ūlands schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bartolucci is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bartolucci geeft de bal voor. Karakula kopt de bal weg. Daar is Villareal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Piirtola bokst de bal weg.

30e minuut.
Dróżdż probeert naar een medespeler te passen. Daar is Minh Quốc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Quốc speelt de bal door. Muzikant rent richting de bal. Muzikant draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Karakula probeert naar een medespeler te passen. Minh Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quốc speelt de bal door. Rivas is nu in balbezit. Rivas draait met de bal, schiet en ... Piirtola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pierońskie Gizdy 66%, F.C. Warsaw Bródno 34%.
Pierońskie Gizdy - F.C. Warsaw Bródno 2:0

59e minuut.
Tognacca geeft de bal voor. Minh Quốc is nu in balbezit. Minh Quốc speelt de bal door. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Korpalski onderschept slim de pass. Korpalski geeft een lange en hoge pass. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer draait met de bal, schiet en ... Turkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Minh Quốc speelt de bal door. Muzikant probeert naar een medespeler te passen. Karakula rent richting de bal. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pierońskie Gizdy - F.C. Warsaw Bródno 2:1

86e minuut.
Sarwat heeft problemen om de bal te vangen. Minh Quốc is nu in balbezit. Minh Quốc geeft de bal voor. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pierońskie Gizdy - F.C. Warsaw Bródno 2:2

89e minuut.
Wilimowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Minh Quốc met een snelle inworp. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rivas is nu in balbezit. Rivas draait met de bal, schiet en ... Piirtola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pierońskie Gizdy - F.C. Warsaw Bródno 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pierońskie Gizdy 68%, F.C. Warsaw Bródno 32%.
Pierońskie Gizdy - F.C. Warsaw Bródno 2:3