Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS MEWA SKS Off-Topowo
532 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


8e minuut.
Inworp. Graniczka met de inworp. Popecki speelt de bal door. Krasnodębski is nu in balbezit. Krasnodębski schiet op doel. Urlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Afilipoaiei met een sublieme pass. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski geeft een hoge lob. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - SKS Off-Topowo 0:1

14e minuut.
Zagórski is nu in balbezit. Rotocki onderschept slim de pass. Kwaczała begaat een overtreding. Rotocki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Gibes met een sublieme pass. Kotucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski onderschept slim de pass. Zagórski schiet op doel. Buncol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS MEWA - SKS Off-Topowo 1:1

22e minuut.
Buncol speelt de bal door. Szczur rent richting de bal. Szczur passt de bal met de wreef. Macierewicz is nu in balbezit. Macierewicz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Rotocki is nu in balbezit. Szczur onderschept slim de pass. Szczur speelt de bal door. Klungelig pakt Gibes de bal. Gibes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Makowski rent richting de bal. Makowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Macierewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Căldăraru geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buncol met een sublieme pass. Kwaczała kopt de bal weg. Gibes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - SKS Off-Topowo 2:1

45e minuut.
Macierewicz probeert naar een medespeler te passen. Szczur rent richting de bal. Szczur passt de bal zonder na te denken. Gibes rent richting de bal. Gibes schiet op doel. Buncol bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS MEWA 30%, SKS Off-Topowo 70%.
MKS MEWA - SKS Off-Topowo 2:1

48e minuut.
Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur begaat een overtreding. Magosz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magosz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dandar heeft problemen om de bal te vangen. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada draait met de bal, schiet en ... Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Căldăraru geeft een lange en hoge pass. Topolewski heeft problemen om de bal te vangen. Gibes bereikt de bal nog maar net als eerste. Popecki is nu in balbezit. Popecki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Macierewicz met een sublieme pass. Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski passt de bal zonder na te denken. Gibes rent richting de bal. Gibes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - SKS Off-Topowo 3:1

58e minuut.
Macierewicz passt de bal met de wreef. Zagórski rent richting de bal. Zagórski probeert naar een medespeler te passen. Gibes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - SKS Off-Topowo 4:1

61e minuut.
Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała met een sublieme pass. Klungelig pakt Topolewski de bal. Gibes is nu in balbezit. Gibes haalt uit met een fantastische trap. Buncol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Szczur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Habrat komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Michelato probeert naar een medespeler te passen. Chałabada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dandar. Chałabada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krasnodębski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS MEWA 34%, SKS Off-Topowo 66%.
MKS MEWA - SKS Off-Topowo 4:1