Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Off-Topowo MKS MEWA
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 33.3
weak Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen good


3e minuut.
Gibes passt de bal zonder na te denken. Kotucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibes rent richting de bal. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - MKS MEWA 0:1

16e minuut.
Kotucz onderschept slim de pass. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk geeft een lange en hoge pass. Kotucz probeert de bal aan de voet te houden. Macierewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Dzhambazov verovert de bal door een tackle van achteren. Rotocki rent richting de bal. Szczur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczur krijgt een gele kaart.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Macierewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szczur kopt de bal weg. Gibes is nu in balbezit. Gibes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Macierewicz geeft een hoge lob. Gibes kopt de bal weg. Daar is Szczur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibes rent richting de bal. Gibes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Komoda is nu in balbezit. Met opzet legt Afilipoaiei zijn tegenspeler op de grond. Komoda raakt geblesseerd tijdens het duel. Rotocki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKS Off-Topowo - MKS MEWA 1:1

36e minuut.
Kiełczykowski rent richting de bal. Gibes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibes passt de bal in één keer door. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kotucz is nu in balbezit. Kotucz geeft een hoge lob. Komoda kopt de bal weg. Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz verovert de bal door een tackle van achteren. Căldăraru begaat een overtreding. Căldăraru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Off-Topowo 72%, MKS MEWA 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKS Off-Topowo - MKS MEWA 1:1

51e minuut.
Graniczka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popecki met een snelle inworp. Dzhambazov is nu in balbezit. Dzhambazov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kotucz is nu in balbezit. Kotucz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macierewicz met de inworp. Dzhambazov geeft een lange en hoge pass. Malkus-Juszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Macierewicz met de inworp. Rotocki rent richting de bal. Szczur verovert de bal door een tackle van achteren. Szczur geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Graniczka geeft de bal voor. Inworp. Popecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gibes is nu in balbezit. Gibes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Szczur geeft een lange en hoge pass. Graniczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popecki rent richting de bal. Popecki geeft de bal voor. Topolewski heeft problemen om de bal te vangen. Malkus-Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Macierewicz rent richting de bal. Macierewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szczur de bal. Kiełczykowski is nu in balbezit. Kiełczykowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Makowski is nu in balbezit. Macierewicz onderschept slim de pass. Macierewicz passt de bal met de wreef. Gibes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibes draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - MKS MEWA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Off-Topowo 70%, MKS MEWA 30%.
SKS Off-Topowo - MKS MEWA 1:2