Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronx Gol Loudpatriot Ełk
rudy .2 Tactiek testdef0
45% Balbezit 55%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
40.8 gemiddelde waardering 51.1
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalasidirov met de inworp. Tomšič rent richting de bal. Tomšič geeft de bal voor. Bălcescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Escobedo met de inworp. Joop rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulanowski. Joop raakt geblesseerd tijdens het duel. Hernandez komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Shchepotov kopt de bal weg. Daar is Kuzera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chanowski rent richting de bal. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hernandez rent richting de bal. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Kolman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Shchepotov rent richting de bal. Shchepotov met een sublieme pass. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud schiet op doel. Kolman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Loudpatriot Ełk 0:1

18e minuut.
Escobedo rent richting de bal. Escobedo geeft een lange en hoge pass. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Loudpatriot Ełk 0:2

23e minuut.
Sellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellier geeft een hoge lob. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud schiet op doel. Kolman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Loudpatriot Ełk 0:3

28e minuut.
Guéguen speelt de bal door. Joop kopt de bal weg. Shchepotov is nu in balbezit. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Loudpatriot Ełk 0:4

30e minuut.
Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez speelt de bal door. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Loudpatriot Ełk 0:5

31e minuut.
Bisdu passt de bal zonder na te denken. Daar is Kalasidirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joop begaat een overtreding. Joop krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Sinklud rent richting de bal. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. Kolman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Loudpatriot Ełk 0:6

34e minuut.
Jastrzębski kopt de bal weg. Shchepotov is nu in balbezit. Shchepotov geeft een hoge lob. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Loudpatriot Ełk 0:7

38e minuut.
Bierkaiser verovert de bal door een tackle van achteren. Escobedo speelt de bal door. Joop is nu in balbezit. Joop haalt uit met een fantastische trap. Kolman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Loudpatriot Ełk 0:8

40e minuut.
Bălcescu haalt uit met een fantastische trap. Quinshul kopt de bal weg. Klungelig pakt Shchepotov de bal. Bisdu is nu in balbezit. Bisdu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chanowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernandez met de inworp. Sinklud rent richting de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Loudpatriot Ełk 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx Gol 45%, Loudpatriot Ełk 55%.
Bronx Gol - Loudpatriot Ełk 0:9

48e minuut.
Shchepotov probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal in één keer door. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Venezuelano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ngotho komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Chanowski is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez met een sublieme pass. Sinklud rent richting de bal. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bălcescu rent richting de bal. Bisdu is nu in balbezit. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu is nu in balbezit. Bisdu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Guéguen trapt de bal weg van het doel. Steenvoorden kopt de bal weg. Bierkaiser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ljubisavljević met een sublieme pass. Shchepotov speelt de bal door. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud schiet op doel. Kolman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Loudpatriot Ełk 0:10

62e minuut.
Shchepotov met een sublieme pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez speelt de bal door. Sellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellier schiet op doel. Kolman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Shchepotov passt de bal zonder na te denken. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Sinklud rent richting de bal. Sinklud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Loudpatriot Ełk 0:11

66e minuut.
Chanowski probeert naar een medespeler te passen. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellier rent richting de bal. Sellier haalt uit met een fantastische trap. Kolman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Loudpatriot Ełk 0:12

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalasidirov met de inworp. Tomšič geeft een lange en hoge pass. Bălcescu krijgt zijn hoofd ertegen. Guéguen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Loudpatriot Ełk 1:12

81e minuut.
Klungelig pakt Escobedo de bal. Escobedo passt de bal met de wreef. Sinklud rent richting de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Kolman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ngotho is nu in balbezit. Escobedo onderschept slim de pass. Escobedo passt de bal zonder na te denken. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx Gol 39%, Loudpatriot Ełk 61%.
Bronx Gol - Loudpatriot Ełk 1:12