Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loudpatriot Ełk Bronx Gol
2022 Tactiek 4-4-2 dyscyplina
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 53.9
good Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Kompała probeert naar een medespeler te passen. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escobedo. Escobedo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Anić geeft een hoge lob. Sellier heeft problemen om de bal te vangen. Kraounakis is nu in balbezit. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - Bronx Gol 0:1

15e minuut.
Shchepotov met een sublieme pass. Sinklud heeft problemen om de bal te vangen. Mikliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikliński krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Anić kopt de bal weg. Gędłek heeft problemen om de bal te vangen. Kraounakis is nu in balbezit. Kompała is nu in balbezit. Kompała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Łapiński kopt de bal weg. Mikliński is nu in balbezit. Anić speelt de bal door. Kraounakis rent richting de bal. Kraounakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubisavljević begaat een overtreding. Anić raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikliński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kraounakis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Bierkaiser de bal. Bierkaiser geeft een hoge lob. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Şenses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Loudpatriot Ełk - Bronx Gol 1:1

34e minuut.
Mikliński probeert naar een medespeler te passen. Anić rent richting de bal. Anić passt de bal met de wreef. Kompała is nu in balbezit. Kompała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Anić met een snelle inworp. Mikliński rent richting de bal. Mikliński geeft de bal voor. Kraounakis is nu in balbezit. Kraounakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Incardona komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 62%, Bronx Gol 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Loudpatriot Ełk - Bronx Gol 1:1

49e minuut.
Mikliński passt de bal met de wreef. Kompała is nu in balbezit. Kompała passt de bal zonder na te denken. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona draait met de bal, schiet en ... Guéguen bokst de bal weg.

60e minuut.
Sellier geeft een lange en hoge pass. Daar is Piccinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piccinelli met een sublieme pass. Incardona rent richting de bal. Incardona schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Gędłek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kompała rent richting de bal. Kompała haalt uit met een fantastische trap. Guéguen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Mikliński passt de bal met de wreef. Anić heeft problemen om de bal te vangen. Anić met een sublieme pass. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Klungelig pakt Sinklud de bal. Wawreńczuk geeft een hoge lob. Kompała kopt de bal weg. Incardona rent richting de bal. Incardona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Guéguen met een sublieme pass. Hernandez controleert de bal met de borst. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu geeft een hoge lob. Kompała springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 67%, Bronx Gol 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Loudpatriot Ełk - Bronx Gol 1:1