Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Metalowiec Ł-ce Włókniarz-Sareza
bnm Tactiek suckcess na Hut2
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 54.3
solid Schieten very good
good Passen very good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Olaru met een sublieme pass. Mischo is nu in balbezit. Faedda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faedda krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Katan met een snelle inworp. Corzo geeft een hoge lob. Foden probeert de bal aan de voet te houden. Mischo rent richting de bal. Mischo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Corvalán geeft een hoge lob. Yankov kopt de bal weg. Faedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo verovert de bal door een tackle van achteren. Corzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Katan is nu in balbezit. Katan geeft de bal voor. Pasev rent richting de bal. Mischo verovert de bal door een tackle van achteren. Mischo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Rognli is nu in balbezit. Rognli geeft de bal voor. Baillet kopt de bal weg. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Olaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Baillet rent richting de bal. Kwaśnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baillet raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng Khôi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Olaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - Włókniarz-Sareza 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Metalowiec Ł-ce 51%, Włókniarz-Sareza 49%.
K.S. Metalowiec Ł-ce - Włókniarz-Sareza 0:1

47e minuut.
Mosiej rent richting de bal. Mosiej passt de bal met de wreef. Baillet is nu in balbezit. Baillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - Włókniarz-Sareza 0:2

47e minuut.
Hoàng Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khôi passt de bal zonder na te denken. Corvalán rent richting de bal. Baillet rent richting de bal. Baillet schiet op doel. Paal!

49e minuut.
Corvalán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosiej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kochowski rent richting de bal. Kochowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - Włókniarz-Sareza 0:3

50e minuut.
Corvalán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosiej met een snelle inworp. Daar is Faedda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faedda geeft de bal voor. Olaru bokst de bal weg.

61e minuut.
Doeltrap. Krysztofiak komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korda komt het veld opgelopen. Janocha komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Asani geeft een lange en hoge pass. Katan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Karvelas zijn tegenspeler op de grond. Karvelas krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Krysztofiak onderschept slim de pass. Krysztofiak met een sublieme pass. Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korda passt de bal in één keer door. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Mischo is nu in balbezit. Corzo probeert naar een medespeler te passen. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Metalowiec Ł-ce 55%, Włókniarz-Sareza 45%.
K.S. Metalowiec Ł-ce - Włókniarz-Sareza 0:3