Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włókniarz-Sareza K.S. Metalowiec Ł-ce
suckcess na Hut2 Tactiek bnm
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 46.8
excellent Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Kochowski geeft een lange en hoge pass. Kwaśnik controleert de bal met de borst. Bogacz is nu in balbezit. Bogacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:0

13e minuut.
Mosiej geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kwaśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mosiej neemt de hoekschop. Bogacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Olaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Hoàng Khôi is nu in balbezit. Asani onderschept slim de pass. Asani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mischo de bal. Mischo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Włókniarz-Sareza - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:1

22e minuut.
Rognli passt de bal met de wreef. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi probeert naar een medespeler te passen. Bogacz rent richting de bal. Bogacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Olaru trapt de bal weg. Dulański kopt de bal weg. Mischo rent richting de bal. Mischo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Daar is Katan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Docherty rent richting de bal. Mosiej begaat een overtreding. Mosiej krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Faedda passt de bal in één keer door. Mosiej bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiej passt de bal zonder na te denken. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Corvalán geeft de bal voor. Mischo is nu in balbezit. Mischo speelt de bal door. Docherty is nu in balbezit. Docherty haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 46%, K.S. Metalowiec Ł-ce 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Włókniarz-Sareza - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:1

46e minuut.
Hoàng Khôi rent richting de bal. Žatecký verovert de bal door een tackle van achteren. Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulański rent richting de bal. Dulański schiet op doel. Sallói bokst de bal weg.

48e minuut.
Asani rent richting de bal. Asani geeft een hoge lob. Docherty is nu in balbezit. Docherty schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Klungelig pakt Žatecký de bal. Kochowski begaat een overtreding. Žatecký is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baillet komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kochowski geeft de bal voor. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Asani verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ... Olaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doeltrap. Caragiale komt het veld opgelopen. Žatecký raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yankov komt het veld opgelopen. Korda komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Faedda passt de bal in één keer door. Rognli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognli probeert naar een medespeler te passen. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - K.S. Metalowiec Ł-ce 2:1

75e minuut.
Mischo is nu in balbezit. Foden verovert de bal door een tackle van achteren. Foden geeft een hoge lob. Baillet is nu in balbezit. Baillet haalt uit met een fantastische trap. Olaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - K.S. Metalowiec Ł-ce 3:1

82e minuut.
Klungelig pakt Baillet de bal. Kwaśnik begaat een overtreding. Baillet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kochowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baillet springt en kopt de bal. Olaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 54%, K.S. Metalowiec Ł-ce 46%.
Włókniarz-Sareza - K.S. Metalowiec Ł-ce 3:1