Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Off-Topowo F.C. Warsaw Bródno
Normal Tactiek v liga
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 38.7
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Magosz rent richting de bal. Géczy onderschept slim de pass. Géczy passt de bal in één keer door. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant passt de bal zonder na te denken. Minh Quốc probeert naar een medespeler te passen. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Grigoletto met een snelle inworp. Muzikant speelt de bal door. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Graniczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minh Quốc rent richting de bal. Minh Quốc passt de bal zonder na te denken. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Muzikant is nu in balbezit. Muzikant passt de bal zonder na te denken. Karakula is nu in balbezit. Karakula schiet op doel. Buncol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - F.C. Warsaw Bródno 0:1

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turkowski met een harde bal richting middenveld. Karakula kopt de bal weg. Rivas is nu in balbezit. Rivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - F.C. Warsaw Bródno 0:2

25e minuut.
Graniczka rent richting de bal. Minh Quốc onderschept slim de pass. Minh Quốc met een sublieme pass. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Buncol bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - F.C. Warsaw Bródno 0:3

29e minuut.
Kotucz geeft een lange en hoge pass. Chałabada is nu in balbezit. Blanco maakt een afschuwelijke overtreding. Blanco is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto probeert naar een medespeler te passen. Karakula rent richting de bal. Karakula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - F.C. Warsaw Bródno 0:4

34e minuut.
Muzikant passt de bal zonder na te denken. Grigoletto speelt de bal door. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas schiet op doel. Muzikant probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - F.C. Warsaw Bródno 0:5

41e minuut.
Karakula met een sublieme pass. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto passt de bal zonder na te denken. Rivas is nu in balbezit. Rivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - F.C. Warsaw Bródno 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Off-Topowo 72%, F.C. Warsaw Bródno 28%.
SKS Off-Topowo - F.C. Warsaw Bródno 0:6

48e minuut.
Grigoletto met de inworp. Muzikant is nu in balbezit. Muzikant passt de bal in één keer door. Géczy is nu in balbezit. Géczy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - F.C. Warsaw Bródno 0:7

54e minuut.
Minh Quốc passt de bal zonder na te denken. Grigoletto is nu in balbezit. Kotucz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grigoletto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muzikant legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant is nu in balbezit. Muzikant met een sublieme pass. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - F.C. Warsaw Bródno 0:8

62e minuut.
Magosz rent richting de bal. Muzikant onderschept slim de pass. Muzikant probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karakula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - F.C. Warsaw Bródno 0:9

64e minuut.
Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzikant rent richting de bal. Muzikant passt de bal zonder na te denken. Karakula is nu in balbezit. Karakula draait met de bal, schiet en ... Buncol bokst de bal weg. Rivas is nu in balbezit. Rivas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - F.C. Warsaw Bródno 0:10

65e minuut.
Rotocki rent richting de bal. Rotocki probeert naar een medespeler te passen. Magosz heeft problemen om de bal te vangen. Rivas is nu in balbezit. Rivas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rivas rent richting de bal. Karakula rent richting de bal. Grigoletto geeft een hoge lob. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas draait met de bal, schiet en ... Buncol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - F.C. Warsaw Bródno 0:11

76e minuut.
Karakula rent richting de bal. Karakula passt de bal in één keer door. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Kotucz probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigoletto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karakula rent richting de bal. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - F.C. Warsaw Bródno 0:12

81e minuut.
Minh Quốc verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Quốc geeft een lange en hoge pass. Karakula is nu in balbezit. Karakula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Off-Topowo 71%, F.C. Warsaw Bródno 29%.
SKS Off-Topowo - F.C. Warsaw Bródno 0:12