Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Warsaw Bródno SKS Off-Topowo
v liga Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
12% Spel op eigen helft 88%
53 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 19.6
very good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Piloni passt de bal met de wreef. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula passt de bal zonder na te denken. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kotucz heeft problemen om de bal te vangen. Malkus-Juszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Muzikant met een sublieme pass. Klungelig pakt Borek de bal. Borek probeert naar een medespeler te passen. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rotocki is nu in balbezit. Borek is nu in balbezit. Borek geeft een lange en hoge pass. Karakula is nu in balbezit. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Muzikant met een sublieme pass. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Topolewski rent richting de bal. Renderos Iraheta verovert de bal door een tackle van achteren. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Malkus-Juszczyk met een harde bal richting middenveld. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant probeert naar een medespeler te passen. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk bokst de bal weg.

13e minuut.
Krasnodębski passt de bal in één keer door. Borek rent richting de bal. Borek speelt de bal door. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karakula springt en kopt de bal. Malkus-Juszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 1:0

15e minuut.
Albertazzi is nu in balbezit. Albertazzi speelt de bal door. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 2:0

19e minuut.
Albertazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertazzi geeft een lange en hoge pass. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 3:0

25e minuut.
Albertazzi rent richting de bal. Albertazzi passt de bal in één keer door. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant rent richting de bal. Muzikant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chałabada kopt de bal weg. Borek is nu in balbezit. Borek speelt de bal door. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula schiet op doel. Malkus-Juszczyk bokst de bal weg. Daar is Renderos Iraheta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 4:0

31e minuut.
Albertazzi met een sublieme pass. Rotocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant met een sublieme pass. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk bokst de bal weg.

33e minuut.
Rotocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant verovert de bal door een tackle van achteren. Muzikant met een sublieme pass. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Borek kopt de bal weg. Muzikant met een sublieme pass. Graniczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Albertazzi passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tognacca speelt de bal door. Borek is nu in balbezit. Borek passt de bal in één keer door. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 5:0

39e minuut.
Daar is Muzikant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakula is nu in balbezit. Muzikant met een sublieme pass. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 6:0

45e minuut.
Albertazzi kopt de bal weg. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta geeft een hoge lob. Karakula is nu in balbezit. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 7%, SKS Off-Topowo 93%.
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 7:0

47e minuut.
Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek onderschept slim de pass. Borek geeft een lange en hoge pass. Albertazzi rent richting de bal. Albertazzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Albertazzi passt de bal met de wreef. Borek rent richting de bal. Karakula rent richting de bal. Karakula draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 8:0

51e minuut.
Albertazzi heeft problemen om de bal te vangen. Albertazzi passt de bal zonder na te denken. Borek speelt de bal door. Karakula rent richting de bal. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 9:0

53e minuut.
Daar is Karakula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzikant is nu in balbezit. Muzikant passt de bal in één keer door. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta schiet op doel. Malkus-Juszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 10:0

58e minuut.
Albertazzi passt de bal met de wreef. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta passt de bal zonder na te denken. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk bokst de bal weg. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Borek passt de bal met de wreef. Albertazzi rent richting de bal. Albertazzi passt de bal in één keer door. Renderos Iraheta heeft problemen om de bal te vangen. Renderos Iraheta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Albertazzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grigoletto komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Muzikant speelt de bal door. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta passt de bal zonder na te denken. Karakula rent richting de bal. Karakula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta geeft een lange en hoge pass. Borek geeft de bal voor. Topolewski kopt de bal weg. Kotucz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Makowski met een snelle inworp. Rotocki geeft een lange en hoge pass. Grigoletto kopt de bal weg. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kotucz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piloni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Topolewski is nu in balbezit. Karakula verovert de bal door een tackle van achteren. Karakula draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 11:0

70e minuut.
Rotocki geeft de bal voor. Daar is Bronkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tognacca speelt de bal door. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta schiet op doel. Malkus-Juszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Renderos Iraheta passt de bal in één keer door. Muzikant is nu in balbezit. Muzikant passt de bal in één keer door. Karakula is nu in balbezit. Karakula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Muzikant speelt de bal door. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta passt de bal met de wreef. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 12:0

83e minuut.
Topolewski is nu in balbezit. Renderos Iraheta onderschept slim de pass. Renderos Iraheta probeert naar een medespeler te passen. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Malkus-Juszczyk trapt de bal weg. Borek kopt de bal weg. Klungelig pakt Karakula de bal. Muzikant is nu in balbezit. Muzikant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Borek rent richting de bal. Borek passt de bal met de wreef. Muzikant rent richting de bal. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 13:0

87e minuut.
Krasnodębski met een sublieme pass. Chałabada probeert naar een medespeler te passen. Magosz heeft problemen om de bal te vangen. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 17%, SKS Off-Topowo 83%.
F.C. Warsaw Bródno - SKS Off-Topowo 14:0