Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włókniarz-Sareza Bronx Gol
suckcess na Hut2 Tactiek rudy z fabryc
60% Balbezit 40%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 41.2
formidable Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


1e minuut.
Hoàng Khôi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kalasidirov neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Ferro de bal. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu draait met de bal, schiet en ... Sallói probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Bronx Gol 0:1

9e minuut.
Rognli rent richting de bal. Rognli passt de bal zonder na te denken. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kochowski is nu in balbezit. Kochowski geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Włókniarz-Sareza - Bronx Gol 1:1

21e minuut.
Kuzera onderschept slim de pass. Kuzera met een sublieme pass. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet draait met de bal, schiet en ... Denis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Bronx Gol 2:1

23e minuut.
Amiot is nu in balbezit. Rognli onderschept slim de pass. Rognli geeft een lange en hoge pass. Baillet maakt een snoekduik en kopt de bal. Denis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Bronx Gol 3:1

25e minuut.
Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiej rent richting de bal. Mosiej geeft een lange en hoge pass. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet draait met de bal, schiet en ... Denis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rognli heeft problemen om de bal te vangen. Kalasidirov rent richting de bal. Hoàng Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Bronx Gol 4:1

33e minuut.
Rognli is nu in balbezit. Rognli met een sublieme pass. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ... Denis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Bronx Gol 5:1

35e minuut.
Daar is Rognli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rognli speelt de bal door. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Bronx Gol 6:1

37e minuut.
Jastrzębski heeft problemen om de bal te vangen. Faedda rent richting de bal. Tomšič onderschept slim de pass. Bisdu rent richting de bal. Bisdu haalt uit met een fantastische trap. Sallói verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Mosiej onderschept slim de pass. Chanowski speelt de bal door. Klungelig pakt Amiot de bal. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 42%, Bronx Gol 58%.
Włókniarz-Sareza - Bronx Gol 6:1

53e minuut.
Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski geeft een lange en hoge pass. Kalasidirov heeft problemen om de bal te vangen. Rognli is nu in balbezit. Rognli geeft een lange en hoge pass. Denis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Denis speelt de bal door. Faedda kopt de bal weg. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi schiet op doel. Denis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Bronx Gol 7:1

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Caragiale de bal onder controle te krijgen. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bisdu de bal. Bisdu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kalasidirov rent richting de bal. Rognli probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Bronx Gol 8:1

63e minuut.
Ollés komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Chanowski is nu in balbezit. Chanowski geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi schiet op doel. Denis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Bronx Gol 9:1

65e minuut.
Niwiński komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Jastrzębski probeert naar een medespeler te passen. Amiot is nu in balbezit. Amiot passt de bal in één keer door. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korda komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi passt de bal zonder na te denken. Kochowski is nu in balbezit. Kochowski draait met de bal, schiet en ... Denis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Bronx Gol 10:1

70e minuut.
Faedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Kochowski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kochowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kochowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Inworp. Kuzera met de inworp. Bisdu geeft de bal voor. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pasev verovert de bal door een tackle van achteren. Pasev geeft een lange en hoge pass. Ollés bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Bronx Gol 11:1

79e minuut.
Faedda rent richting de bal. Faedda geeft de bal voor. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Bronx Gol 12:1

82e minuut.
Korda is nu in balbezit. Chanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chanowski probeert naar een medespeler te passen. Bisdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu geeft de bal voor. Paal! Sallói kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Jastrzębski kopt de bal weg. Tomšič rent richting de bal. Tomšič passt de bal in één keer door. Daar is Bisdu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisdu haalt uit met een fantastische trap. Sallói verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 52%, Bronx Gol 48%.
Włókniarz-Sareza - Bronx Gol 12:1