Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronx Gol Włókniarz-Sareza
4-4-2 dyscyplina Tactiek 442
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54.3 gemiddelde waardering 57.4
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Wawreńczuk onderschept slim de pass. Wawreńczuk probeert naar een medespeler te passen. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu geeft de bal voor. Kompała springt en kopt de bal. Sallói verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacz verovert de bal door een tackle van achteren. van Kerckhove is nu in balbezit. Bogacz onderschept slim de pass. Bogacz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Włókniarz-Sareza 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosiej met de inworp. Faedda geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Tiilikainen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bălcescu geeft de bal voor. Faedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Faedda met een sublieme pass. Bogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Tiilikainen trapt de bal weg van het doel. Mikliński kopt de bal weg. Kompała heeft problemen om de bal te vangen. Kompała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ferro rent richting de bal. Kraounakis verovert de bal door een tackle van achteren. Pasev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraounakis onderschept slim de pass. Kraounakis draait met de bal, schiet en ... Sallói bokst de bal weg.

28e minuut.
Mikliński is nu in balbezit. Mikliński passt de bal in één keer door. Kompała heeft problemen om de bal te vangen. Kompała haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Piccinelli speelt de bal door. Karvelas onderschept slim de pass. Kraounakis heeft problemen om de bal te vangen. Kraounakis haalt uit met een fantastische trap. Sallói werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bronx Gol - Włókniarz-Sareza 1:1

42e minuut.
Daar is Mikliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faedda rent richting de bal. Kochowski speelt de bal door. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Kompała verovert de bal door een tackle van achteren. Kompała passt de bal zonder na te denken. Kraounakis rent richting de bal. Kraounakis draait met de bal, schiet en ... Sallói probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Włókniarz-Sareza 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx Gol 38%, Włókniarz-Sareza 62%.
Bronx Gol - Włókniarz-Sareza 2:1

46e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hoàng Khôi stond buitenspel. Incardona komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kochowski speelt de bal door. Rognli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognli geeft een hoge lob. Bogacz is nu in balbezit. Bogacz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Piccinelli speelt de bal door. van Kerckhove rent richting de bal. van Kerckhove met een sublieme pass. Incardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Incardona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Włókniarz-Sareza 3:1

59e minuut.
Inworp. Anić met een snelle inworp. Mikliński geeft de bal voor. Incardona krijgt zijn hoofd ertegen. Sallói probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Włókniarz-Sareza 4:1

61e minuut.
Kompała onderschept slim de pass. Kompała met een sublieme pass. Incardona rent richting de bal. Incardona draait met de bal, schiet en ... Sallói werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Włókniarz-Sareza 5:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baillet komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała onderschept slim de pass. Kompała passt de bal zonder na te denken. Incardona rent richting de bal. Incardona draait met de bal, schiet en ... Sallói kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Inworp. Korda komt het veld opgelopen. Baaij komt het veld opgelopen. Caragiale komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Batatas komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Wawreńczuk kopt de bal weg. Rognli is nu in balbezit. Rognli geeft een lange en hoge pass. Daar is Hoàng Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khôi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Caragiale passt de bal in één keer door. Ferro is nu in balbezit. Ferro met een sublieme pass. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kochowski rent richting de bal. Baillet met een sublieme pass. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Tiilikainen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - Włókniarz-Sareza 5:2

90e minuut.
Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu passt de bal zonder na te denken. Kompała heeft problemen om de bal te vangen. Kompała schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pasev de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kompała krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx Gol 31%, Włókniarz-Sareza 69%.
Bronx Gol - Włókniarz-Sareza 5:2