Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loudpatriot Ełk K.S. Metalowiec Ł-ce
testdef0 Tactiek bnm
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 51.9
very good Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Quinshul geeft de bal voor. Inworp. Yankov met de inworp. Mischo geeft een lange en hoge pass. Docherty springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Escobedo probeert naar een medespeler te passen. Sinklud rent richting de bal. Joop is nu in balbezit. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hernandez rent richting de bal. Olaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Davydov bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobedo onderschept slim de pass. Escobedo heeft problemen om de bal te vangen. Escobedo geeft de bal voor. Sinklud maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Daar is Joop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joop speelt de bal door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez geeft de bal voor. Sinklud springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 61%, K.S. Metalowiec Ł-ce 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Loudpatriot Ełk - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:0

46e minuut.
Žatecký met een sublieme pass. Yankov is nu in balbezit. Joop begaat een overtreding. Joop krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Inworp. Davydov met een snelle inworp. Žatecký heeft problemen om de bal te vangen. Joop onderschept slim de pass. Joop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sellier probeert naar een medespeler te passen. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud onderschept slim de pass. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Olaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:0

68e minuut.
Žatecký rent richting de bal. Sellier onderschept slim de pass. Sellier speelt de bal door. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Quinshul is nu in balbezit. Quinshul passt de bal met de wreef. Corvalán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

90e minuut.
Klungelig pakt Davydov de bal. Sinklud is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Davydov ... Strafschop! Davydov krijgt een gele kaart. Sinklud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sinklud neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 54%, K.S. Metalowiec Ł-ce 46%.
Loudpatriot Ełk - K.S. Metalowiec Ł-ce 1:0