Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Metalowiec Ł-ce Loudpatriot Ełk
bnm Tactiek 2022
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 52.2
very good Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo passt de bal zonder na te denken. Docherty heeft problemen om de bal te vangen. Corzo rent richting de bal. Corzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sinklud onderschept slim de pass. Sinklud passt de bal met de wreef. Joop rent richting de bal. Joop haalt uit met een fantastische trap. Olaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - Loudpatriot Ełk 0:1

14e minuut.
Docherty is nu in balbezit. Corzo is nu in balbezit. Corzo passt de bal in één keer door. Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo draait met de bal, schiet en ... Guéguen bokst de bal weg. Docherty rent richting de bal. Docherty draait met de bal, schiet en ... Guéguen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Corzo passt de bal in één keer door. Katan geeft de bal voor. Docherty rent richting de bal. Docherty geeft de bal voor. Mischo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Corvalán onderschept slim de pass. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Mischo is nu in balbezit. Konopelski is nu in balbezit. Corzo rent richting de bal. Corzo geeft een lange en hoge pass. Docherty maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Metalowiec Ł-ce - Loudpatriot Ełk 1:1

34e minuut.
Asani rent richting de bal. Asani speelt de bal door. Klungelig pakt Sinklud de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Kwaśnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Davydov rent richting de bal. Ljubisavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Escobedo speelt de bal door. Klungelig pakt Sinklud de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - Loudpatriot Ełk 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Metalowiec Ł-ce 52%, Loudpatriot Ełk 48%.
K.S. Metalowiec Ł-ce - Loudpatriot Ełk 1:2

49e minuut.
Joop met een sublieme pass. Escobedo is nu in balbezit. Corzo maakt een afschuwelijke overtreding. Corzo krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Quinshul rent richting de bal. Corzo onderschept slim de pass. Corzo passt de bal met de wreef. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sellier passt de bal in één keer door. Žatecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop maakt een afschuwelijke overtreding. Joop krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Corvalán is nu in balbezit. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez met een sublieme pass. Sinklud rent richting de bal. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Metalowiec Ł-ce 59%, Loudpatriot Ełk 41%.
K.S. Metalowiec Ł-ce - Loudpatriot Ełk 1:2