Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Off-Topowo Pierońskie Gizdy
Normal Tactiek Faja03
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
0 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 33.3
poor Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Kolaycı is nu in balbezit. Kolaycı geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kotucz de bal onder controle te krijgen. Ūlands bereikt de bal nog maar net als eerste. Ūlands schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Topolewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ebel neemt de hoekschop. Ūlands rent richting de bal. Ūlands draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Villareal geeft een hoge lob. Kolaycı kopt de bal weg. Daar is Makowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ūlands is nu in balbezit. Ūlands schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Pierońskie Gizdy 0:1

21e minuut.
Ebel passt de bal met de wreef. Kolaycı rent richting de bal. Kolaycı speelt de bal door. Hofbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofbauer schiet op doel. Malkus-Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ūlands bereikt de bal nog maar net als eerste. Ūlands haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Pierońskie Gizdy 0:2

26e minuut.
Magosz is nu in balbezit. Ebel verovert de bal door een tackle van achteren. Ebel speelt de bal door. Ūlands is nu in balbezit. Ūlands draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Korpalski probeert naar een medespeler te passen. Hofbauer rent richting de bal. Graniczka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Graniczka krijgt een gele kaart. Hofbauer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kolaycı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ūlands maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Pierońskie Gizdy 0:3

36e minuut.
Kolaycı rent richting de bal. Kolaycı speelt de bal door. Ūlands is nu in balbezit. Ūlands haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Pierońskie Gizdy 0:4

38e minuut.
Mitruś verovert de bal door een tackle van achteren. Mitruś geeft een hoge lob. Hofbauer kopt de bal weg. Ūlands bereikt de bal nog maar net als eerste. Ūlands draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Korpalski passt de bal in één keer door. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś speelt de bal door. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Pierońskie Gizdy 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Off-Topowo 60%, Pierońskie Gizdy 40%.
SKS Off-Topowo - Pierońskie Gizdy 0:5

51e minuut.
Magosz onderschept slim de pass. Kolaycı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rotocki. Kolaycı roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kolaycı kan niet meer verder spelen.

62e minuut.
Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hofbauer passt de bal in één keer door. Ūlands bereikt de bal nog maar net als eerste. Ūlands haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Magosz kopt de bal weg. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski met een sublieme pass. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malkus-Juszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Magosz rent richting de bal. Magosz geeft een lange en hoge pass. Makowski heeft problemen om de bal te vangen. Ūlands bereikt de bal nog maar net als eerste. Ūlands draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Hofbauer rent richting de bal. Kotucz onderschept slim de pass. Kotucz met een sublieme pass. Ūlands is nu in balbezit. Ūlands schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Pierońskie Gizdy 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Off-Topowo 50%, Pierońskie Gizdy 50%.
SKS Off-Topowo - Pierońskie Gizdy 0:6