Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Warsaw Bródno MKS MEWA
v liga Tactiek 532
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 30.9
zeer goed Schieten zwak
goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Rivas passt de bal zonder na te denken. Grigoletto geeft de bal voor. Klungelig pakt Afilipoaiei de bal. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Szczur rent richting de bal. Tognacca verovert de bal door een tackle van achteren. Dzhambazov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzhambazov krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Minh Quốc is nu in balbezit. Minh Quốc passt de bal in één keer door. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - MKS MEWA 1:0

22e minuut.
Karakula kopt de bal weg. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Muzikant de bal. Muzikant draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Urlovic trapt de bal weg van het doel. Grigoletto kopt de bal weg. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dandar speelt de bal door. Daar is Afilipoaiei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzikant rent richting de bal. Muzikant schiet op doel. Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - MKS MEWA 2:0

38e minuut.
Dandar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Quốc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gibes geeft een lange en hoge pass. Macierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Macierewicz speelt de bal door. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski schiet op doel. Turkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Tognacca onderschept slim de pass. Tognacca geeft de bal voor. Daar is Dandar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas rent richting de bal. Rivas schiet op doel. Urlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 37%, MKS MEWA 63%.
F.C. Warsaw Bródno - MKS MEWA 2:0

47e minuut.
Grigoletto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muzikant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzikant probeert naar een medespeler te passen. Rivas is nu in balbezit. Rivas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - MKS MEWA 3:0

54e minuut.
Géczy rent richting de bal. Kiełczykowski onderschept slim de pass. Kiełczykowski passt de bal met de wreef. Gibes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - MKS MEWA 3:1

59e minuut.
Minh Quốc geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dzhambazov de bal onder controle te krijgen. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula schiet op doel. Urlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - MKS MEWA 4:1

65e minuut.
León geeft een lange en hoge pass. Kiełczykowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas draait met de bal, schiet en ... Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karakula is nu in balbezit. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - MKS MEWA 5:1

67e minuut.
Popecki probeert naar een medespeler te passen. Karakula rent richting de bal. Michelato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Michelato moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Michelato schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Dzhambazov probeert naar een medespeler te passen. Géczy rent richting de bal. Géczy passt de bal met de wreef. Karakula heeft problemen om de bal te vangen. Karakula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto probeert naar een medespeler te passen. Karakula is nu in balbezit. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - MKS MEWA 6:1

89e minuut.
León speelt de bal door. Dróżdż rent richting de bal. Dróżdż geeft de bal voor. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 34%, MKS MEWA 66%.
F.C. Warsaw Bródno - MKS MEWA 6:1