Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS MEWA F.C. Warsaw Bródno
532 Tactiek v liga
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 47.5
zwak Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Karakula is nu in balbezit. Karakula probeert naar een medespeler te passen. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - F.C. Warsaw Bródno 0:1

9e minuut.
Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhambazov is nu in balbezit. Karakula onderschept slim de pass. Klungelig pakt Karakula de bal. Karakula schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dandar geeft een hoge lob. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León geeft een lange en hoge pass. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Renderos Iraheta passt de bal zonder na te denken. Borek is nu in balbezit. Borek passt de bal in één keer door. Muzikant is nu in balbezit. Muzikant haalt uit met een fantastische trap. Urlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karakula heeft problemen om de bal te vangen. Karakula schiet op doel. Urlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Dzhambazov speelt de bal door. Dandar geeft een lange en hoge pass. Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełczykowski is nu in balbezit. Kiełczykowski haalt uit met een fantastische trap. Turkowski bokst de bal weg.

28e minuut.
Renderos Iraheta kopt de bal weg. Muzikant is nu in balbezit. Muzikant passt de bal met de wreef. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karakula is nu in balbezit. Karakula schiet op doel. Urlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - F.C. Warsaw Bródno 0:2

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigoletto met een snelle inworp. Tognacca is nu in balbezit. Tognacca geeft de bal voor. Karakula krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - F.C. Warsaw Bródno 0:3

32e minuut.
Macierewicz met een sublieme pass. Muzikant heeft problemen om de bal te vangen. Muzikant passt de bal met de wreef. Daar is Renderos Iraheta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
León onderschept slim de pass. León geeft de bal voor. Karakula kopt de bal weg. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap. Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Karakula rent richting de bal. Karakula passt de bal zonder na te denken. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap. Urlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS MEWA 63%, F.C. Warsaw Bródno 37%.
MKS MEWA - F.C. Warsaw Bródno 0:3

51e minuut.
Dzhambazov passt de bal met de wreef. Muzikant geeft de bal voor. Klungelig pakt Afilipoaiei de bal. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Căldăraru onderschept slim de pass. Căldăraru met een sublieme pass. Popecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek verovert de bal door een tackle van achteren. Borek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Urlovic met een harde bal richting middenveld. Szczur kopt de bal weg. Dróżdż probeert de bal aan de voet te houden. Kiełczykowski is nu in balbezit. Kiełczykowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Tognacca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzikant rent richting de bal. Muzikant passt de bal met de wreef. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta schiet op doel. Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Tognacca passt de bal in één keer door. Grigoletto rent richting de bal. Grigoletto met een sublieme pass. Karakula is nu in balbezit. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - F.C. Warsaw Bródno 0:4

84e minuut.
Borek kopt de bal weg. Căldăraru heeft problemen om de bal te vangen. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant schiet op doel. Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Căldăraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - F.C. Warsaw Bródno 0:5

86e minuut.
Borek speelt de bal door. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula probeert naar een medespeler te passen. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Piloni geeft een hoge lob. Michelato rent richting de bal. Michelato geeft de bal voor. Karakula rent richting de bal. Karakula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tognacca probeert de bal met de borst te controleren. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant passt de bal in één keer door. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta schiet op doel. Urlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - F.C. Warsaw Bródno 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS MEWA 70%, F.C. Warsaw Bródno 30%.
MKS MEWA - F.C. Warsaw Bródno 0:6