Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Warsaw Bródno Loudpatriot Ełk
v liga Tactiek testdef0
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen very good


10e minuut.
Gędłek kopt de bal weg. Hernandez met een sublieme pass. Sinklud heeft problemen om de bal te vangen. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sinklud rent richting de bal. Géczy is nu in balbezit. Sinklud onderschept slim de pass. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Turkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Loudpatriot Ełk 0:1

15e minuut.
Sellier probeert naar een medespeler te passen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez geeft een hoge lob. Martz rent richting de bal. Martz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Borek passt de bal zonder na te denken. Karakula is nu in balbezit. Karakula probeert naar een medespeler te passen. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta schiet op doel. Guéguen bokst de bal weg.

25e minuut.
Minh Quốc passt de bal zonder na te denken. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta passt de bal zonder na te denken. Muzikant is nu in balbezit. Muzikant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt León de bal. Martz is nu in balbezit. Dróżdż begaat een overtreding. Dróżdż krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Martz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hernandez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Martz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martz zal de hoekschop nemen. Sellier springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Piloni met een sublieme pass. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta passt de bal zonder na te denken. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Martz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Keçeciler komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Piloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Piloni geeft een hoge lob. Karakula speelt de bal door. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta schiet op doel. Guéguen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Dróżdż geeft een lange en hoge pass. Karakula kopt de bal weg. Daar is Sinklud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. Turkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Loudpatriot Ełk 0:2

44e minuut.
Renderos Iraheta rent richting de bal. Escobedo verovert de bal door een tackle van achteren. Escobedo passt de bal zonder na te denken. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Turkowski trapt de bal weg. Karakula kopt de bal weg. Renderos Iraheta heeft problemen om de bal te vangen. Renderos Iraheta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 51%, Loudpatriot Ełk 49%.
F.C. Warsaw Bródno - Loudpatriot Ełk 0:2

49e minuut.
Quinshul geeft de bal voor. Hernandez kopt de bal weg. Daar is Piloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinklud rent richting de bal. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Loudpatriot Ełk 0:3

50e minuut.
Tognacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud verovert de bal door een tackle van achteren. Sinklud passt de bal zonder na te denken. Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Escobedo de bal onder controle te krijgen. Shchepotov speelt de bal door. Klungelig pakt Hernandez de bal. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Sellier speelt de bal door. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Keçeciler probeert de bal met de borst te controleren. Keçeciler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Loudpatriot Ełk 0:4

70e minuut.
Shchepotov met een snelle inworp. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Sellier rent richting de bal. Sellier haalt uit met een fantastische trap. Turkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. León heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
León is nu in balbezit. León geeft de bal voor. Muzikant is nu in balbezit. Muzikant passt de bal met de wreef. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Minh Quốc zal de hoekschop nemen. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchepotov onderschept slim de pass. Renderos Iraheta onderschept slim de pass. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap. Guéguen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Tognacca is nu in balbezit. Sellier onderschept slim de pass. Sellier met een sublieme pass. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Minh Quốc rent richting de bal. Escobedo onderschept slim de pass. Escobedo geeft een hoge lob. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Borek heeft problemen om de bal te vangen. Shchepotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchepotov passt de bal zonder na te denken. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchepotov onderschept slim de pass. Shchepotov geeft een lange en hoge pass. Sinklud rent richting de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Escobedo de bal onder controle te krijgen. Muzikant kopt de bal weg. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta schiet op doel. Guéguen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Loudpatriot Ełk 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 62%, Loudpatriot Ełk 38%.
F.C. Warsaw Bródno - Loudpatriot Ełk 1:4