Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loudpatriot Ełk F.C. Warsaw Bródno
2022 Tactiek v liga
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 47.3
solide Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


21e minuut.
Escobedo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Joop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joop speelt de bal door. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Joop kopt de bal weg. Dróżdż probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. Turkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - F.C. Warsaw Bródno 1:0

43e minuut.
Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierkaiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellier rent richting de bal. Sellier probeert naar een medespeler te passen. Ljubisavljević geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 56%, F.C. Warsaw Bródno 44%.
Loudpatriot Ełk - F.C. Warsaw Bródno 1:0

60e minuut.
Borek rent richting de bal. Borek met een sublieme pass. Karakula is nu in balbezit. Karakula haalt uit met een fantastische trap. Guéguen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Loudpatriot Ełk - F.C. Warsaw Bródno 1:1

70e minuut.
Muzikant passt de bal met de wreef. Borek speelt de bal door. Klungelig pakt Albertazzi de bal. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ... Guéguen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Sellier probeert naar een medespeler te passen. Sinklud heeft problemen om de bal te vangen. Géczy maakt een afschuwelijke overtreding. Géczy krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Dróżdż speelt de bal door. Escobedo is nu in balbezit. Albertazzi maakt een afschuwelijke overtreding. Albertazzi krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Gędłek onderschept slim de pass. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta probeert naar een medespeler te passen. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 54%, F.C. Warsaw Bródno 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Loudpatriot Ełk - F.C. Warsaw Bródno 1:1