Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pierońskie Gizdy Włókniarz-Sareza
Faja03 Tactiek suckcess na Hut2
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 56.1
weak Schieten formidable
average Passen excellent
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
Krysztofiak passt de bal met de wreef. Mosiej bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiej geeft een hoge lob. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ... Piirtola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pierońskie Gizdy - Włókniarz-Sareza 0:1

13e minuut.
Krysztofiak passt de bal met de wreef. Rognli rent richting de bal. Rognli geeft de bal voor. Baillet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Krysztofiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krysztofiak passt de bal in één keer door. Mosiej met een sublieme pass. Hoàng Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khôi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Faedda rent richting de bal. Faedda passt de bal met de wreef. Rognli is nu in balbezit. Rognli geeft de bal voor. Baillet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Faedda passt de bal zonder na te denken. Mosiej is nu in balbezit. Mosiej passt de bal zonder na te denken. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Piirtola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Schüller heeft problemen om de bal te vangen. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet passt de bal met de wreef. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ... Piirtola bokst de bal weg. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pierońskie Gizdy - Włókniarz-Sareza 0:2

36e minuut.
Daar is Mosiej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosiej geeft een hoge lob. Rognli is nu in balbezit. Rognli geeft een hoge lob. Baillet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mosiej geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khôi kopt de bal weg. Rognli probeert de bal met de borst te controleren. Rognli geeft een lange en hoge pass. Baillet springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale geeft een lange en hoge pass. Rognli kopt de bal weg. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Piirtola trapt de bal weg. Krysztofiak kopt de bal weg. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi schiet op doel. Piirtola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pierońskie Gizdy - Włókniarz-Sareza 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pierońskie Gizdy 65%, Włókniarz-Sareza 35%.
Pierońskie Gizdy - Włókniarz-Sareza 0:3

47e minuut.
Mosiej geeft de bal voor. Rognli is nu in balbezit. Rognli probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ... Piirtola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Rognli met een sublieme pass. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schüller is nu in balbezit. Hoàng Khôi onderschept slim de pass. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ... Piirtola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baillet rent richting de bal. Baillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pierońskie Gizdy - Włókniarz-Sareza 0:4

56e minuut.
Rognli speelt de bal door. Daar is Faedda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faedda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hoàng Khôi de bal. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Karvelas komt het veld opgelopen. Ollés komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mosiej rent richting de bal. Mosiej geeft de bal voor. Schüller rent richting de bal. Ollés verovert de bal door een tackle van achteren. Ollés haalt uit met een fantastische trap. Piirtola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Villareal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karvelas de bal. Karvelas speelt de bal door. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rognli speelt de bal door. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Schüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi onderschept slim de pass. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Janocha komt het veld opgelopen. Piirtola trapt de bal weg. Faedda kopt de bal weg. Ollés rent richting de bal. Ollés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognli verovert de bal door een tackle van achteren. Rognli met een sublieme pass. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ... Piirtola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Janocha geeft een lange en hoge pass. Rognli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognli met een sublieme pass. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Piirtola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi schiet op doel. Piirtola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ebel onderschept slim de pass. Ebel geeft de bal voor. Ferro probeert naar een medespeler te passen. Janocha rent richting de bal. Janocha passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ollés is nu in balbezit. Ollés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pierońskie Gizdy - Włókniarz-Sareza 0:5

89e minuut.
Faedda verovert de bal door een tackle van achteren. Faedda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ollés de bal. Ollés haalt uit met een fantastische trap. Piirtola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pierońskie Gizdy - Włókniarz-Sareza 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pierońskie Gizdy 70%, Włókniarz-Sareza 30%.
Pierońskie Gizdy - Włókniarz-Sareza 0:6