Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włókniarz-Sareza Pierońskie Gizdy
suckcess na Hut2 Tactiek Faja03
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 33.7
formidable Schieten average
excellent Passen average
solid Verdedigen good


6e minuut.
Ebel heeft problemen om de bal te vangen. Kochowski speelt de bal door. Baillet is nu in balbezit. Baillet schiet op doel. Piirtola probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Faedda onderschept slim de pass. Faedda geeft de bal voor. Baillet kopt de bal weg. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Inworp. Rognli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faedda geeft een hoge lob. Baillet rent richting de bal. Baillet haalt uit met een fantastische trap. Piirtola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Faedda geeft de bal voor. Baillet is nu in balbezit. Wilimowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baillet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Villareal rent richting de bal. Villareal geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mosiej neemt de hoekschop. Baillet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rognli met een snelle inworp. Pechar is nu in balbezit. Hoàng Khôi onderschept slim de pass. Hoàng Khôi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Rognli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pechar onderschept slim de pass. Hoàng Khôi met een sublieme pass. Kochowski rent richting de bal. Kochowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Mosiej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosiej passt de bal met de wreef. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Schüller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piirtola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Wilimowski geeft de bal voor. Ebel kopt de bal weg. Daar is Wilimowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baillet rent richting de bal. Baillet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hoàng Khôi is nu in balbezit. Schüller onderschept slim de pass. Kochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kochowski passt de bal zonder na te denken. Hoàng Khôi is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Ebel met de inworp. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś passt de bal met de wreef. Kolaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaycı geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mosiej geeft een hoge lob. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rognli neemt de hoekschop. Baillet maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet onderschept slim de pass. Baillet passt de bal in één keer door. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Piirtola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 22%, Pierońskie Gizdy 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Włókniarz-Sareza - Pierońskie Gizdy 0:0

50e minuut.
Kochowski passt de bal zonder na te denken. Mosiej geeft een hoge lob. Baillet kopt de bal weg. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Villareal probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mosiej de bal onder controle te krijgen. Mosiej geeft de bal voor. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Ollés komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kolaycı rent richting de bal. Kochowski onderschept slim de pass. Kochowski speelt de bal door. Rognli geeft de bal voor. Ollés krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kochowski met een sublieme pass. Daar is Ollés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korpalski rent richting de bal. Hoàng Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korda komt het veld opgelopen. Piirtola trapt de bal weg. Korda kopt de bal weg. Ollés is nu in balbezit. Ollés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Pierońskie Gizdy 1:0

70e minuut.
Hoàng Khôi passt de bal in één keer door. Rognli is nu in balbezit. Rognli speelt de bal door. Kochowski rent richting de bal. Kochowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Pierońskie Gizdy 2:0

71e minuut.
Caragiale komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kochowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hoàng Khôi de bal. Rognli is nu in balbezit. Rognli geeft een hoge lob. Ollés maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Pechar kopt de bal weg. Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korda probeert naar een medespeler te passen. Ollés heeft problemen om de bal te vangen. Ollés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ūlands bereikt de bal nog maar net als eerste. Ūlands met een sublieme pass. Foden probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Pierońskie Gizdy 3:0

82e minuut.
Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi passt de bal in één keer door. Rognli is nu in balbezit. Rognli geeft een lange en hoge pass. Ollés maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebel met een sublieme pass. Kochowski probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ... Piirtola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ebel speelt de bal door. Faedda geeft een hoge lob. Kolaycı probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 21%, Pierońskie Gizdy 79%.
Włókniarz-Sareza - Pierońskie Gizdy 3:0