Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Off-Topowo Bronx Gol
Normal Tactiek rudy z fabryc
45% Balbezit 55%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21 gemiddelde waardering 40.9
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kotucz onderschept slim de pass. Kotucz geeft een hoge lob. Inworp. Druciak met de inworp. Bisdu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Druciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bisdu is nu in balbezit. Bisdu met een sublieme pass. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ulanowski onderschept slim de pass. Ulanowski geeft een hoge lob. Bălcescu kopt de bal weg. Bisdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Topolewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu passt de bal zonder na te denken. Bisdu is nu in balbezit. Bisdu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:1

19e minuut.
Venezuelano passt de bal zonder na te denken. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu passt de bal met de wreef. Bisdu is nu in balbezit. Bisdu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Folgado probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kalasidirov de bal onder controle te krijgen. Druciak probeert naar een medespeler te passen. Bisdu is nu in balbezit. Bisdu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Bisdu met een snelle inworp. Druciak is nu in balbezit. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu passt de bal zonder na te denken. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu schiet op doel. Malkus-Juszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:2

35e minuut.
Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak speelt de bal door. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Topolewski de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kalasidirov is nu in balbezit. Kalasidirov geeft een hoge lob. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu is nu in balbezit. Bisdu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:3

43e minuut.
Rotocki is nu in balbezit. Druciak verovert de bal door een tackle van achteren. Bisdu probeert naar een medespeler te passen. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Venezuelano rent richting de bal. Venezuelano passt de bal met de wreef. Bisdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Off-Topowo 80%, Bronx Gol 20%.
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:4

47e minuut.
Venezuelano passt de bal zonder na te denken. Topolewski is nu in balbezit. Bisdu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kalasidirov verovert de bal door een tackle van achteren. Kalasidirov geeft een hoge lob. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:5

53e minuut.
Bisdu verovert de bal door een tackle van achteren. Graniczka rent richting de bal. Bisdu verovert de bal door een tackle van achteren. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Topolewski trapt de bal weg. Makowski is nu in balbezit. Tomšič verovert de bal door een tackle van achteren. Tomšič geeft de bal voor. Bălcescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:6

56e minuut.
Kalasidirov probeert naar een medespeler te passen. Druciak is nu in balbezit. Bisdu is nu in balbezit. Bisdu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:7

59e minuut.
Venezuelano probeert naar een medespeler te passen. Tomšič geeft een hoge lob. Druciak kopt de bal weg. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bisdu is nu in balbezit. Bisdu speelt de bal door. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:8

66e minuut.
Steenvoorden verovert de bal door een tackle van achteren. Tomšič heeft problemen om de bal te vangen. Tomšič geeft de bal voor. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Topolewski trapt de bal weg. Tomšič kopt de bal weg. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu geeft een lange en hoge pass. Malkus-Juszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bisdu rent richting de bal. Bisdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:9

68e minuut.
Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak is nu in balbezit. Bălcescu rent richting de bal. Bisdu rent richting de bal. Bisdu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič met een sublieme pass. Druciak rent richting de bal. Druciak haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:10

74e minuut.
Venezuelano geeft een hoge lob. Kotucz kopt de bal weg. Makowski heeft problemen om de bal te vangen. Bisdu rent richting de bal. Bisdu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kalasidirov geeft de bal voor. Bisdu rent richting de bal. Bisdu draait met de bal, schiet en ... Topolewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:11

78e minuut.
Tomšič rent richting de bal. Tomšič passt de bal in één keer door. Bisdu is nu in balbezit. Bisdu haalt uit met een fantastische trap. Kotucz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Rotocki is nu in balbezit. Kalasidirov verovert de bal door een tackle van achteren. Kalasidirov speelt de bal door. Bisdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk bokst de bal weg. Topolewski heeft problemen om de bal te vangen. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:12

81e minuut.
Inworp. Tomšič met een snelle inworp. Venezuelano met een sublieme pass. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Folgado geeft een lange en hoge pass. Bisdu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Magosz de bal. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:13

86e minuut.
Venezuelano probeert naar een medespeler te passen. Druciak is nu in balbezit. Druciak met een sublieme pass. Daar is Bisdu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisdu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bisdu is nu in balbezit. Bisdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:14

88e minuut.
Makowski kopt de bal weg. Tomšič geeft een hoge lob. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Off-Topowo 91%, Bronx Gol 9%.
SKS Off-Topowo - Bronx Gol 0:15