Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włókniarz-Sareza F.C. Warsaw Bródno
suckcess na Hut2 Tactiek v liga
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
26 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 45.6
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Dróżdż is nu in balbezit. Dróżdż geeft de bal voor. Ferro geeft een lange en hoge pass. Baillet rent richting de bal. Baillet draait met de bal, schiet en ... Turkowski bokst de bal weg.

9e minuut.
Mosiej rent richting de bal. Mosiej passt de bal zonder na te denken. Baillet rent richting de bal. Baillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - F.C. Warsaw Bródno 1:0

15e minuut.
Ferro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Borek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karakula is nu in balbezit. Karakula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Géczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baillet rent richting de bal. Baillet passt de bal met de wreef. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
León met de inworp. Minh Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quốc speelt de bal door. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta schiet op doel. Sallói probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Borek speelt de bal door. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta passt de bal in één keer door. Karakula is nu in balbezit. Karakula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kochowski passt de bal met de wreef. Borek is nu in balbezit. Karakula probeert naar een medespeler te passen. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Włókniarz-Sareza - F.C. Warsaw Bródno 1:1

28e minuut.
Hoàng Khôi geeft een hoge lob. Tognacca probeert de bal aan de voet te houden. Rognli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognli geeft de bal voor. Baillet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rognli passt de bal in één keer door. Hoàng Khôi rent richting de bal. Minh Quốc begaat een overtreding. Minh Quốc krijgt een gele kaart. Hoàng Khôi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kochowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baillet rent richting de bal. Baillet haalt uit met een fantastische trap. Turkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Faedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Faedda passt de bal in één keer door. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Baillet rent richting de bal. Baillet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kochowski is nu in balbezit. Kochowski speelt de bal door. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognli is nu in balbezit. Rognli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kochowski probeert naar een medespeler te passen. Rognli speelt de bal door. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Turkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi passt de bal in één keer door. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet schiet op doel. Turkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - F.C. Warsaw Bródno 2:1

41e minuut.
Faedda rent richting de bal. Faedda passt de bal zonder na te denken. Kochowski geeft een lange en hoge pass. Baillet rent richting de bal. Baillet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 54%, F.C. Warsaw Bródno 46%.
Włókniarz-Sareza - F.C. Warsaw Bródno 2:1

49e minuut.
Foden heeft problemen om de bal te vangen. Foden geeft de bal voor. Klungelig pakt León de bal. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Faedda onderschept slim de pass. Kochowski probeert naar een medespeler te passen. Baillet rent richting de bal. Baillet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - F.C. Warsaw Bródno 3:1

53e minuut.
Muzikant speelt de bal door. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula heeft problemen om de bal te vangen. Karakula haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - F.C. Warsaw Bródno 3:2

58e minuut.
Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta passt de bal in één keer door. Karakula rent richting de bal. Muzikant rent richting de bal. Muzikant draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kochowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Mosiej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosiej met een sublieme pass. Baillet rent richting de bal. Baillet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ollés komt het veld opgelopen. Korda komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rognli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hoàng Khôi de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Turkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - F.C. Warsaw Bródno 4:2

68e minuut.
Karakula heeft problemen om de bal te vangen. Kochowski is nu in balbezit. Kochowski passt de bal met de wreef. Ollés is nu in balbezit. Ollés haalt uit met een fantastische trap. Turkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - F.C. Warsaw Bródno 5:2

68e minuut.
Karvelas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pasev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Quốc met de inworp. León heeft problemen om de bal te vangen. León geeft de bal voor. Sallói probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Renderos Iraheta kopt de bal weg. Klungelig pakt Karvelas de bal. Karvelas met een sublieme pass. Karakula is nu in balbezit. Karakula schiet op doel. Sallói verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Daar is Karvelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Karvelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvelas geeft een lange en hoge pass. Ollés bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollés draait met de bal, schiet en ... Turkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - F.C. Warsaw Bródno 6:2

83e minuut.
Renderos Iraheta probeert de bal met de borst te controleren. Faedda rent richting de bal. Faedda passt de bal in één keer door. Ollés is nu in balbezit. Ollés haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - F.C. Warsaw Bródno 7:2

84e minuut.
Muzikant kopt de bal weg. Renderos Iraheta rent richting de bal. Foden rent richting de bal. Renderos Iraheta onderschept slim de pass. Renderos Iraheta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sallói met een harde bal richting middenveld. Korda kopt de bal weg. Ollés rent richting de bal. Ollés haalt uit met een fantastische trap. Turkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - F.C. Warsaw Bródno 8:2

87e minuut.
Tognacca geeft een lange en hoge pass. Kochowski geeft een hoge lob. Ollés is nu in balbezit. Ollés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - F.C. Warsaw Bródno 9:2

89e minuut.
Daar is Ollés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tognacca rent richting de bal. Ollés verovert de bal door een tackle van achteren. Ollés schiet op doel. Dróżdż probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 39%, F.C. Warsaw Bródno 61%.
Włókniarz-Sareza - F.C. Warsaw Bródno 9:2