Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Warsaw Bródno Włókniarz-Sareza
v liga Tactiek suckcess na Hut2
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 54.6
average Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
Hristea is nu in balbezit. Hristea passt de bal in één keer door. Bonizzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonizzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:0

9e minuut.
Hristea probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rognli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:1

12e minuut.
Foden rent richting de bal. Foden geeft de bal voor. Baillet is nu in balbezit. Baillet draait met de bal, schiet en ... Moreira Ferraro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:2

20e minuut.
Pasev geeft een hoge lob. Hoàng Khôi kopt de bal weg. Daar is Baillet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baillet schiet op doel. Moreira Ferraro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:3

21e minuut.
Klungelig pakt Rivas de bal. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet met een sublieme pass. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:4

23e minuut.
Kochowski rent richting de bal. Kochowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Hoàng Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:5

25e minuut.
Ferro is nu in balbezit. Rivas onderschept slim de pass. Rivas speelt de bal door. Bonizzoni is nu in balbezit. Bonizzoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rognli geeft een hoge lob. Baillet kopt de bal weg. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Moreira Ferraro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:6

28e minuut.
Hajós bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet verovert de bal door een tackle van achteren. Baillet passt de bal zonder na te denken. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:7

30e minuut.
Papuc heeft problemen om de bal te vangen. Mosiej bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiej geeft een hoge lob. Hoàng Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khôi schiet op doel. Moreira Ferraro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Mosiej verovert de bal door een tackle van achteren. Mosiej geeft een hoge lob. Baillet kopt de bal weg. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:8

34e minuut.
Mosiej onderschept slim de pass. Mosiej geeft een hoge lob. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Moreira Ferraro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:9

36e minuut.
Hoàng Khôi is nu in balbezit. Schmidt rent richting de bal. Hoàng Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:10

41e minuut.
Moreira Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Kochowski kopt de bal weg. Daar is Bartolucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Moreira Ferraro bokst de bal weg.

42e minuut.
Kochowski probeert de bal aan de voet te houden. Kochowski geeft de bal voor. Daar is Hristea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baillet rent richting de bal. Baillet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hoàng Khôi geeft de bal voor. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet onderschept slim de pass. Baillet schiet op doel. Moreira Ferraro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:11

45e minuut.
Schmidt speelt de bal door. Everse controleert de bal met de borst. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 66%, Włókniarz-Sareza 34%.
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:12

50e minuut.
Mosiej passt de bal met de wreef. Baillet is nu in balbezit. Hajós legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hajós krijgt een gele kaart. Baillet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Baillet neemt zijn aanloop. Moreira Ferraro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:13

52e minuut.
Foden onderschept slim de pass. Foden speelt de bal door. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:14

58e minuut.
Ferro geeft de bal voor. Mosiej bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiej geeft de bal voor. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Baillet rent richting de bal. Blanco begaat een overtreding. Baillet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janocha komt het veld opgelopen. Caragiale zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karvelas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Janocha kopt de bal weg. Bartolucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski maakt een afschuwelijke overtreding. Kochowski krijgt een gele kaart. Bartolucci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korda komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bartolucci kopt de bal weg. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognli onderschept slim de pass. Rognli geeft een hoge lob. Baillet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Korda passt de bal zonder na te denken. Kochowski met een sublieme pass. Rognli speelt de bal door. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kochowski kopt de bal weg. Rognli is nu in balbezit. Rognli passt de bal zonder na te denken. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski geeft de bal voor. Hoàng Khôi kopt de bal weg. Baillet is nu in balbezit. Baillet draait met de bal, schiet en ... Moreira Ferraro bokst de bal weg. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ... Moreira Ferraro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:15

83e minuut.
Ferro passt de bal met de wreef. Korda met een sublieme pass. Baillet rent richting de bal. Baillet schiet op doel. Moreira Ferraro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:16

84e minuut.
Klungelig pakt Rivas de bal. Rivas passt de bal in één keer door. Papuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet is nu in balbezit. Baillet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Korda passt de bal zonder na te denken. Baillet is nu in balbezit. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet verovert de bal door een tackle van achteren. Baillet draait met de bal, schiet en ... Moreira Ferraro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 63%, Włókniarz-Sareza 37%.
F.C. Warsaw Bródno - Włókniarz-Sareza 1:16