Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loudpatriot Ełk Pierońskie Gizdy
testdef0 Tactiek Faja03
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 36.3
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Klungelig pakt Villareal de bal. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villareal. Villareal krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Shchepotov speelt de bal door. Wilimowski rent richting de bal. Sinklud verovert de bal door een tackle van achteren. Sinklud schiet op doel. Piirtola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - Pierońskie Gizdy 1:0

10e minuut.
Sinklud passt de bal in één keer door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez passt de bal met de wreef. Sinklud rent richting de bal. Sinklud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wilimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez rent richting de bal. Hernandez geeft de bal voor. Sinklud maakt een snoekduik en kopt de bal. Piirtola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - Pierońskie Gizdy 2:0

27e minuut.
Sellier met een sublieme pass. Joop rent richting de bal. Pechar begaat een overtreding. Joop is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hernandez wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sarwat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolaycı probeert de bal met de borst te controleren. Kolaycı geeft de bal voor. Ūlands krijgt zijn hoofd ertegen. Bierkaiser probeert de bal aan de voet te houden. Guéguen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer draait met de bal, schiet en ... Guéguen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 40%, Pierońskie Gizdy 60%.
Loudpatriot Ełk - Pierońskie Gizdy 2:0

48e minuut.
Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellier verovert de bal door een tackle van achteren. Sellier passt de bal in één keer door. Sinklud rent richting de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Piirtola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Sellier passt de bal in één keer door. Hernandez geeft een hoge lob. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Piirtola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - Pierońskie Gizdy 3:0

55e minuut.
Joop verovert de bal door een tackle van achteren. Joop probeert naar een medespeler te passen. Hernandez speelt de bal door. Sinklud rent richting de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Piirtola bokst de bal weg. Paal!

65e minuut.
Inworp. Quinshul met de inworp. Escobedo speelt de bal door. Joop is nu in balbezit. Joop schiet op doel. Piirtola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Shchepotov met een sublieme pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Joop is nu in balbezit. Joop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hernandez passt de bal zonder na te denken. Sellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellier schiet op doel. Schüller probeert de bal aan de voet te houden. Piirtola probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Escobedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobedo passt de bal in één keer door. Sellier met een sublieme pass. Joop rent richting de bal. Joop haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Hernandez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Villareal de bal. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Escobedo is nu in balbezit. Escobedo passt de bal in één keer door. Joop is nu in balbezit. Joop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 19%, Pierońskie Gizdy 81%.
Loudpatriot Ełk - Pierońskie Gizdy 3:0