Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Metalowiec Ł-ce SKS Off-Topowo
bnm Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 20.9
excellent Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Mischo is nu in balbezit. Mischo passt de bal zonder na te denken. Docherty rent richting de bal. Docherty haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - SKS Off-Topowo 1:0

8e minuut.
Mischo passt de bal met de wreef. Docherty rent richting de bal. Docherty schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kotucz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - SKS Off-Topowo 2:0

13e minuut.
Yankov passt de bal in één keer door. Docherty is nu in balbezit. Docherty speelt de bal door. Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Malkus-Juszczyk met een sublieme pass. Magosz kopt de bal weg. Davydov met een sublieme pass. Docherty heeft problemen om de bal te vangen. Docherty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - SKS Off-Topowo 3:0

20e minuut.
Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski geeft een lange en hoge pass. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada draait met de bal, schiet en ... Olaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - SKS Off-Topowo 3:1

22e minuut.
Docherty passt de bal zonder na te denken. Mischo is nu in balbezit. Magosz begaat een overtreding. Mischo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yankov met een snel genomen vrije trap. Malkus-Juszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Docherty is nu in balbezit. Docherty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - SKS Off-Topowo 4:1

23e minuut.
Krasnodębski rent richting de bal. Corzo onderschept slim de pass. Corzo met een sublieme pass. Daar is Mischo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mischo draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Klungelig pakt Magosz de bal. Corzo is nu in balbezit. Corzo passt de bal met de wreef. Mischo rent richting de bal. Mischo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - SKS Off-Topowo 5:1

31e minuut.
Makowski met de inworp. Rotocki is nu in balbezit. Docherty schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Docherty naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rotocki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rotocki kan niet meer verder spelen. Mikołajewski komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Katan geeft de bal voor. Malkus-Juszczyk met een sublieme pass. Graniczka probeert naar een medespeler te passen. Mischo controleert de bal met de borst. Mischo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - SKS Off-Topowo 6:1

35e minuut.
Mischo kopt de bal weg. Davydov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davydov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mischo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mischo haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Davydov geeft de bal voor. Yankov is nu in balbezit. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Corzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Metalowiec Ł-ce 20%, SKS Off-Topowo 80%.
K.S. Metalowiec Ł-ce - SKS Off-Topowo 6:1

47e minuut.
Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo verovert de bal door een tackle van achteren. Corzo passt de bal in één keer door. Mischo heeft problemen om de bal te vangen. Mischo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - SKS Off-Topowo 7:1

51e minuut.
Malkus-Juszczyk met een harde bal richting middenveld. Yankov kopt de bal weg. Kotucz probeert de bal aan de voet te houden. Mischo rent richting de bal. Mischo haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - SKS Off-Topowo 8:1

53e minuut.
Mischo heeft problemen om de bal te vangen. Magosz verovert de bal door een tackle van achteren. Corzo verovert de bal door een tackle van achteren. Corzo schiet op doel. Malkus-Juszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Magosz geeft de bal voor. Katan is nu in balbezit. Katan passt de bal met de wreef. Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Konopelski heeft problemen om de bal te vangen. Konopelski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kotucz de bal. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Katan zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Topolewski trapt de bal weg. Konopelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopelski geeft een lange en hoge pass. Corzo is nu in balbezit. Corzo schiet op doel. Malkus-Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mischo is nu in balbezit. Mischo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Corzo is nu in balbezit. Corzo passt de bal met de wreef. Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo draait met de bal, schiet en ... Topolewski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Corzo passt de bal zonder na te denken. Daar is Katan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katan passt de bal met de wreef. Mischo rent richting de bal. Mischo haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk bokst de bal weg.

67e minuut.
Konopelski geeft een lange en hoge pass. Graniczka speelt de bal door. Daar is Mikołajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mischo rent richting de bal. Mischo haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Topolewski geeft de bal voor. Davydov kopt de bal weg. Mischo rent richting de bal. Mischo schiet op doel. Malkus-Juszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - SKS Off-Topowo 9:1

72e minuut.
Kotucz kopt de bal weg. Daar is Magosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corzo rent richting de bal. Mischo is nu in balbezit. Mischo haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Klungelig pakt Katan de bal. Katan geeft een hoge lob. Daar is Topolewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - SKS Off-Topowo 10:1

74e minuut.
Corzo verovert de bal door een tackle van achteren. Corzo probeert naar een medespeler te passen. Magosz heeft problemen om de bal te vangen. Mischo rent richting de bal. Mischo haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - SKS Off-Topowo 11:1

80e minuut.
Graniczka rent richting de bal. Konopelski is nu in balbezit. Konopelski geeft een hoge lob. Mischo is nu in balbezit. Mischo schiet op doel. Malkus-Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Metalowiec Ł-ce 24%, SKS Off-Topowo 76%.
K.S. Metalowiec Ł-ce - SKS Off-Topowo 11:1