Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Off-Topowo K.S. Metalowiec Ł-ce
Normal Tactiek bnm
38% Balbezit 62%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 48.3
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Daar is Mischo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mischo passt de bal in één keer door. Docherty is nu in balbezit. Docherty draait met de bal, schiet en ... Topolewski probeert de bal aan de voet te houden. Malkus-Juszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:1

7e minuut.
Konopelski met een sublieme pass. Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo passt de bal met de wreef. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:2

10e minuut.
Žatecký is nu in balbezit. Žatecký passt de bal in één keer door. Docherty is nu in balbezit. Mischo is nu in balbezit. Mischo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Corzo is nu in balbezit. Corzo passt de bal in één keer door. Mischo rent richting de bal. Mischo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:3

13e minuut.
Chałabada speelt de bal door. Krasnodębski heeft problemen om de bal te vangen. Corzo rent richting de bal. Corzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Katan probeert naar een medespeler te passen. Mischo rent richting de bal. Docherty rent richting de bal. Docherty schiet op doel. Malkus-Juszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malkus-Juszczyk trapt de bal weg. Katan kopt de bal weg. Docherty is nu in balbezit. Docherty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Konopelski is nu in balbezit. Konopelski passt de bal zonder na te denken. Kotucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty onderschept slim de pass. Docherty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:4

20e minuut.
Corzo passt de bal zonder na te denken. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty speelt de bal door. Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:5

23e minuut.
Komoda rent richting de bal. Žatecký verovert de bal door een tackle van achteren. Žatecký met een sublieme pass. Docherty is nu in balbezit. Docherty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:6

29e minuut.
Corzo passt de bal zonder na te denken. Docherty rent richting de bal. Mischo is nu in balbezit. Mischo schiet op doel. Malkus-Juszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:7

30e minuut.
Topolewski geeft een lange en hoge pass. Davydov kopt de bal weg. Klungelig pakt Magosz de bal. Mischo is nu in balbezit. Mischo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:8

38e minuut.
Corzo is nu in balbezit. Corzo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Topolewski de bal. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:9

41e minuut.
Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo passt de bal zonder na te denken. Docherty is nu in balbezit. Docherty schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kotucz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:10

43e minuut.
Docherty rent richting de bal. Corzo is nu in balbezit. Corzo met een sublieme pass. Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:11

43e minuut.
Daar is Krasnodębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corzo is nu in balbezit. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty passt de bal in één keer door. Makowski probeert naar een medespeler te passen. Paal!

45e minuut.
Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Topolewski de bal onder controle te krijgen. Corzo is nu in balbezit. Corzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Off-Topowo 89%, K.S. Metalowiec Ł-ce 11%.
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:11

46e minuut.
Žatecký passt de bal met de wreef. Katan bereikt de bal nog maar net als eerste. Katan passt de bal met de wreef. Corzo rent richting de bal. Corzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:12

50e minuut.
Asani rent richting de bal. Asani geeft de bal voor. Mischo rent richting de bal. Mischo haalt uit met een fantastische trap. Topolewski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Corvalán met een snelle inworp. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo passt de bal in één keer door. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty schiet op doel. Malkus-Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Topolewski geeft de bal voor. Davydov rent richting de bal. Davydov passt de bal met de wreef. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Graniczka passt de bal in één keer door. Docherty rent richting de bal. Corzo is nu in balbezit. Corzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:13

57e minuut.
Graniczka probeert de bal met de borst te controleren. Corzo verovert de bal door een tackle van achteren. Corzo met een sublieme pass. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Docherty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mischo verovert de bal door een tackle van achteren. Mischo met een sublieme pass. Docherty is nu in balbezit. Corzo is nu in balbezit. Corzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Makowski de bal onder controle te krijgen. Mischo springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Kotucz de bal onder controle te krijgen. Corzo is nu in balbezit. Corzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:14

71e minuut.
Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotocki rent richting de bal. Docherty is nu in balbezit. Corzo is nu in balbezit. Corzo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Graniczka de bal. Konopelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopelski passt de bal in één keer door. Docherty is nu in balbezit. Docherty schiet op doel. Malkus-Juszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corzo is nu in balbezit. Corzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:15

80e minuut.
Magosz rent richting de bal. Corzo onderschept slim de pass. Corzo passt de bal met de wreef. Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo schiet op doel. Paal! Docherty rent richting de bal. Docherty haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk bokst de bal weg.

81e minuut.
Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz passt de bal in één keer door. Davydov probeert naar een medespeler te passen. Docherty rent richting de bal. Docherty draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:16

85e minuut.
Katan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makowski is nu in balbezit. Docherty verovert de bal door een tackle van achteren. Docherty geeft een lange en hoge pass. Mischo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bronkowski is nu in balbezit. Davydov onderschept slim de pass. Davydov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Corzo de bal. Corzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Davydov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasnodębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Davydov onderschept slim de pass. Davydov geeft een hoge lob. Malkus-Juszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Off-Topowo 91%, K.S. Metalowiec Ł-ce 9%.
SKS Off-Topowo - K.S. Metalowiec Ł-ce 0:17