Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronx Gol MKS MEWA
rudy z fabryc Tactiek 532
45% Balbezit 55%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
34.8 gemiddelde waardering 31.5
good Schieten poor
adequate Passen average
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Inworp. Druciak met een snelle inworp. Bisdu rent richting de bal. Bisdu schiet op doel. Bălcescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak passt de bal in één keer door. Daar is Bisdu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ngotho geeft een hoge lob. Klungelig pakt Afilipoaiei de bal. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu schiet op doel. Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kiełczykowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Venezuelano de bal. Venezuelano geeft de bal voor. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Căldăraru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Druciak met de inworp. Klungelig pakt Bisdu de bal. Bisdu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bălcescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - MKS MEWA 1:0

31e minuut.
Bisdu is nu in balbezit. Bălcescu rent richting de bal. Afilipoaiei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bălcescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bisdu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - MKS MEWA 2:0

33e minuut.
Bălcescu passt de bal in één keer door. Bisdu is nu in balbezit. Druciak is nu in balbezit. Druciak draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Popecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliprandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Popecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Popecki krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ulanowski geeft de bal voor. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu schiet op doel. Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Urlovic met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venezuelano met de inworp. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak haalt uit met een fantastische trap. Urlovic bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bisdu neemt de hoekschop. Bălcescu probeert de bal met de borst te controleren. Bălcescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Szczur rent richting de bal. Szczur passt de bal in één keer door. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - MKS MEWA 3:0

44e minuut.
Kiełczykowski geeft een hoge lob. Ulanowski is nu in balbezit. Ulanowski geeft een hoge lob. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu draait met de bal, schiet en ... Urlovic bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx Gol 26%, MKS MEWA 74%.
Bronx Gol - MKS MEWA 3:0

46e minuut.
Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu passt de bal in één keer door. Bisdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak rent richting de bal. Druciak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Afilipoaiei heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Aliprandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliprandi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szczur de bal. Gibes rent richting de bal. Gibes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Aliprandi neemt vlug de vrije trap. Druciak is nu in balbezit. Druciak passt de bal in één keer door. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - MKS MEWA 4:0

62e minuut.
Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak passt de bal met de wreef. Bisdu rent richting de bal. Bisdu schiet op doel. Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - MKS MEWA 5:0

65e minuut.
Amiot rent richting de bal. Macierewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Macierewicz passt de bal zonder na te denken. Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Druciak rent richting de bal. Druciak passt de bal met de wreef. Afilipoaiei is nu in balbezit. Bălcescu onderschept slim de pass. Bălcescu draait met de bal, schiet en ... Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu schiet op doel. Urlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bisdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - MKS MEWA 6:0

79e minuut.
Amiot rent richting de bal. Amiot geeft de bal voor. Afilipoaiei heeft problemen om de bal te vangen. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Afilipoaiei geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kiełczykowski stond buitenspel. Amiot neemt vlug de vrije trap. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu draait met de bal, schiet en ... Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Amiot onderschept slim de pass. Venezuelano probeert naar een medespeler te passen. Bălcescu rent richting de bal. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx Gol 28%, MKS MEWA 72%.
Bronx Gol - MKS MEWA 6:0