Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS MEWA Bronx Gol
532 Tactiek eleven5.2
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 49
poor Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Macierewicz passt de bal met de wreef. Daar is Kiełczykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała verovert de bal door een tackle van achteren. Kompała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała is nu in balbezit. Kompała schiet op doel. Dandar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Bronx Gol 0:1

8e minuut.
Dzhambazov probeert de bal met de borst te controleren. Dzhambazov speelt de bal door. Inworp. Anić met de inworp. Piccinelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Szczur de bal. Clements bereikt de bal nog maar net als eerste. Clements passt de bal zonder na te denken. Kompała rent richting de bal. Kompała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Bronx Gol 0:2

14e minuut.
Kiełczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełczykowski probeert naar een medespeler te passen. Macierewicz is nu in balbezit. Ciupitu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciupitu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Dulea heeft problemen om de bal te vangen. Piccinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccinelli geeft een hoge lob. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Bronx Gol 0:3

23e minuut.
Piccinelli probeert naar een medespeler te passen. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu passt de bal in één keer door. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ciupitu heeft problemen om de bal te vangen. Anić met een sublieme pass. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Urlovic trapt de bal weg. Piccinelli kopt de bal weg. Kompała rent richting de bal. Kompała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Bronx Gol 0:4

35e minuut.
Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu geeft een hoge lob. Ciupitu kopt de bal weg. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała schiet op doel. Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Inworp. Afilipoaiei met de inworp. Subczyński met een sublieme pass. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS MEWA 81%, Bronx Gol 19%.
MKS MEWA - Bronx Gol 0:4

49e minuut.
Tiilikainen met een harde bal richting middenveld. Piccinelli rent richting de bal. Piccinelli passt de bal in één keer door. Kompała is nu in balbezit. Kompała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kompała passt de bal in één keer door. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu met een sublieme pass. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Michelato trapt de bal weg. Piccinelli kopt de bal weg. Kompała is nu in balbezit. Kompała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Piccinelli onderschept slim de pass. Piccinelli passt de bal met de wreef. Kompała rent richting de bal. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Szczur is nu in balbezit. Dulea kopt de bal weg. Dzhambazov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Piccinelli speelt de bal door. Bălcescu met een sublieme pass. Piccinelli speelt de bal door. Klungelig pakt Kompała de bal. Kompała draait met de bal, schiet en ... Urlovic bokst de bal weg.

66e minuut.
Bălcescu speelt de bal door. Dandar is nu in balbezit. Ciupitu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Urlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Bronx Gol 0:5

72e minuut.
Popecki geeft de bal voor. Daar is Bălcescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălcescu speelt de bal door. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bălcescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciupitu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bălcescu geeft de bal voor. Ciupitu kopt de bal weg. Kompała is nu in balbezit. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu schiet op doel. Urlovic bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Clements geeft de bal voor. Kompała met een sublieme pass. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Bronx Gol 0:6

81e minuut.
Piccinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Piccinelli probeert naar een medespeler te passen. Anić geeft de bal voor. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Bronx Gol 0:7

84e minuut.
Kompała met een sublieme pass. Bălcescu probeert naar een medespeler te passen. Ciupitu controleert de bal met de borst. Kompała is nu in balbezit. Kompała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Bronx Gol 0:8

87e minuut.
Subczyński passt de bal in één keer door. Kompała is nu in balbezit. Kompała passt de bal in één keer door. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Bălcescu kopt de bal weg. Kompała speelt de bal door. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Urlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS MEWA 67%, Bronx Gol 33%.
MKS MEWA - Bronx Gol 0:8