Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Warsaw Bródno Bronx Gol
v liga Tactiek rudy z fabryc
58% Balbezit 42%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
43.5 gemiddelde waardering 38.1
solide Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Ngotho verovert de bal door een tackle van achteren. Ngotho speelt de bal door. Bisdu is nu in balbezit. Bisdu haalt uit met een fantastische trap. Turkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Bronx Gol 0:1

11e minuut.
Piloni passt de bal zonder na te denken. Borek rent richting de bal. Borek geeft de bal voor. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta schiet op doel. Denis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Géczy kopt de bal weg. Venezuelano bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Venezuelano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Venezuelano kan niet meer verder spelen. Tomšič komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič probeert naar een medespeler te passen. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta schiet op doel. Denis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Warsaw Bródno - Bronx Gol 1:1

21e minuut.
Renderos Iraheta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rivas komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Daar is Tognacca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tognacca passt de bal met de wreef. Borek rent richting de bal. Borek draait met de bal, schiet en ... Denis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Borek controleert de bal met de borst. Borek speelt de bal door. Karakula rent richting de bal. Muzikant rent richting de bal. Muzikant schiet op doel. Denis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rivas rent richting de bal. Rivas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Grigoletto met een sublieme pass. Steenvoorden is nu in balbezit. Rivas onderschept slim de pass. Rivas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Muzikant is nu in balbezit. Muzikant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Bronx Gol 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 47%, Bronx Gol 53%.
F.C. Warsaw Bródno - Bronx Gol 2:1

49e minuut.
Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu speelt de bal door. Bisdu rent richting de bal. Bisdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Warsaw Bródno - Bronx Gol 2:2

55e minuut.
Bălcescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bisdu de bal. Dróżdż rent richting de bal. Bisdu onderschept slim de pass. Bisdu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Bronx Gol 2:3

60e minuut.
Dróżdż maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto probeert naar een medespeler te passen. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Denis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ngotho geeft een hoge lob. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu met een sublieme pass. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak haalt uit met een fantastische trap. Turkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Bronx Gol 2:4

68e minuut.
Ulanowski geeft de bal voor. Druciak is nu in balbezit. Druciak passt de bal met de wreef. Bisdu rent richting de bal. Bisdu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Steenvoorden rent richting de bal. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas passt de bal in één keer door. Muzikant rent richting de bal. Muzikant schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Piloni speelt de bal door. Amiot bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula onderschept slim de pass. Karakula schiet op doel. Denis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Bronx Gol 3:4

80e minuut.
Tomšič passt de bal in één keer door. Bendea is nu in balbezit. Bendea geeft de bal voor. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Ngotho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Druciak rent richting de bal. Dróżdż tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Druciak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Druciak wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 57%, Bronx Gol 43%.
F.C. Warsaw Bródno - Bronx Gol 3:4