Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronx Gol F.C. Warsaw Bródno
eleven5 Tactiek v liga
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 45.3
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


12e minuut.
Dulea probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert León de bal onder controle te krijgen. Ciupitu is nu in balbezit. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Karakula is nu in balbezit. Batatas is nu in balbezit. Karakula verovert de bal door een tackle van achteren. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - F.C. Warsaw Bródno 0:1

15e minuut.
Dróżdż onderschept slim de pass. Clements verovert de bal door een tackle van achteren. Clements geeft de bal voor. Kompała is nu in balbezit. Kompała schiet op doel. Turkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Daar is Muzikant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălcescu geeft een hoge lob. León heeft problemen om de bal te vangen. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tognacca is nu in balbezit. Bălcescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălcescu passt de bal zonder na te denken. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Dulea is nu in balbezit. Dulea geeft een hoge lob. Klungelig pakt León de bal. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grigoletto met een snelle inworp. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta speelt de bal door. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Borek de bal. Borek passt de bal in één keer door. Muzikant is nu in balbezit. Muzikant haalt uit met een fantastische trap. Tiilikainen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx Gol 40%, F.C. Warsaw Bródno 60%.
Bronx Gol - F.C. Warsaw Bródno 0:1

47e minuut.
Borek passt de bal in één keer door. Daar is Subczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant schiet op doel. Tiilikainen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - F.C. Warsaw Bródno 0:2

55e minuut.
Muzikant passt de bal met de wreef. Phillips heeft problemen om de bal te vangen. Karakula is nu in balbezit. Karakula haalt uit met een fantastische trap. Tiilikainen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

58e minuut.
Tognacca is nu in balbezit. Piccinelli onderschept slim de pass. Piccinelli probeert naar een medespeler te passen. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Géczy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batatas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piccinelli geeft een lange en hoge pass. Ciupitu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - F.C. Warsaw Bródno 1:2

64e minuut.
Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Géczy de bal. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała haalt uit met een fantastische trap. Turkowski bokst de bal weg.

66e minuut.
Karakula onderschept slim de pass. Batatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatas geeft een hoge lob. Anić is nu in balbezit. Anić geeft een hoge lob. Turkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Tognacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips onderschept slim de pass. Phillips geeft de bal voor. Muzikant is nu in balbezit. Muzikant schiet op doel. Tiilikainen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Inworp. Piloni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karakula rent richting de bal. Muzikant is nu in balbezit. Muzikant haalt uit met een fantastische trap. Tiilikainen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karakula rent richting de bal. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - F.C. Warsaw Bródno 1:3

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batatas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić geeft een lange en hoge pass. Ciupitu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić probeert naar een medespeler te passen. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. Turkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - F.C. Warsaw Bródno 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx Gol 45%, F.C. Warsaw Bródno 55%.
Bronx Gol - F.C. Warsaw Bródno 2:3