Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Metalowiec Ł-ce Pierońskie Gizdy
bnm Tactiek Faja03
65% Balbezit 35%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 32.5
solid Schieten weak
good Passen average
very good Verdedigen average


2e minuut.
Konopelski onderschept slim de pass. Konopelski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Korpalski de bal onder controle te krijgen. Corzo rent richting de bal. Corzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - Pierońskie Gizdy 1:0

7e minuut.
Konopelski passt de bal in één keer door. Daar is Corzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korpalski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Korpalski krijgt een gele kaart. Corzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Žatecký wilt de vrije trap nemen. Piirtola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal begaat een overtreding. Corzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mischo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Docherty rent richting de bal. Corzo rent richting de bal. Docherty rent richting de bal. Corzo is nu in balbezit. Corzo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Daar is Katan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebel is nu in balbezit. Ebel probeert naar een medespeler te passen. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - Pierońskie Gizdy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Metalowiec Ł-ce 32%, Pierońskie Gizdy 68%.
K.S. Metalowiec Ł-ce - Pierońskie Gizdy 2:0

61e minuut.
Corvalán is nu in balbezit. Corvalán probeert naar een medespeler te passen. Katan bereikt de bal nog maar net als eerste. Katan geeft een hoge lob. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mischo rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Villareal ... Strafschop! Mischo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mischo neemt de penalty, wat een uithaal! Piirtola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - Pierońskie Gizdy 3:0

67e minuut.
Docherty kopt de bal weg. Mischo rent richting de bal. Mischo passt de bal zonder na te denken. Corzo is nu in balbezit. Corzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Korpalski heeft problemen om de bal te vangen. Žatecký speelt de bal door. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo schiet op doel. Piirtola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - Pierońskie Gizdy 4:0

76e minuut.
Katan onderschept slim de pass. Katan met een sublieme pass. Docherty bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo rent richting de bal. Corzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Metalowiec Ł-ce - Pierońskie Gizdy 5:0

83e minuut.
Mischo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mischo verovert de bal door een tackle van achteren. Corzo rent richting de bal. Corzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Davydov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davydov geeft de bal voor. Korpalski heeft problemen om de bal te vangen. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo schiet op doel. Piirtola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konopelski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Korpalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mischo rent richting de bal. Mischo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Metalowiec Ł-ce 24%, Pierońskie Gizdy 76%.
K.S. Metalowiec Ł-ce - Pierońskie Gizdy 5:0