Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Off-Topowo Loudpatriot Ełk
Normal Tactiek testdef0
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 50.4
poor Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Joop rent richting de bal. Sellier is nu in balbezit. Sellier passt de bal met de wreef. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Malkus-Juszczyk bokst de bal weg.

3e minuut.
Topolewski met een sublieme pass. Joop is nu in balbezit. Joop passt de bal zonder na te denken. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud schiet op doel. Malkus-Juszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Loudpatriot Ełk 0:1

6e minuut.
Graniczka is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez met een sublieme pass. Sinklud rent richting de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Loudpatriot Ełk 0:2

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Rotocki de bal onder controle te krijgen. Sinklud kopt de bal weg. Joop is nu in balbezit. Joop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Loudpatriot Ełk 0:3

20e minuut.
Krasnodębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobedo onderschept slim de pass. Escobedo speelt de bal door. Joop rent richting de bal. Joop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Komoda rent richting de bal. Quinshul onderschept slim de pass. Quinshul geeft een hoge lob. Klungelig pakt Joop de bal. Joop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Shchepotov passt de bal met de wreef. Hernandez controleert de bal met de borst. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Loudpatriot Ełk 0:4

31e minuut.
Sellier geeft een lange en hoge pass. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sinklud de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Loudpatriot Ełk 0:5

35e minuut.
Shchepotov probeert naar een medespeler te passen. Sellier rent richting de bal. Rotocki rent richting de bal. Sellier onderschept slim de pass. Sellier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Malkus-Juszczyk trapt de bal weg. Joop kopt de bal weg. Sinklud rent richting de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Sellier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rotocki rent richting de bal. Sinklud verovert de bal door een tackle van achteren. Joop rent richting de bal. Joop draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Malkus-Juszczyk probeert naar een medespeler te passen. Sellier kopt de bal weg. Joop speelt de bal door. Daar is Sinklud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Malkus-Juszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Hernandez geeft een hoge lob. Sinklud rent richting de bal. Sellier is nu in balbezit. Sellier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Loudpatriot Ełk 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Off-Topowo 68%, Loudpatriot Ełk 32%.
SKS Off-Topowo - Loudpatriot Ełk 0:6

47e minuut.
Sinklud is nu in balbezit. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Topolewski de bal onder controle te krijgen. Joop rent richting de bal. Joop draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Loudpatriot Ełk 0:7

48e minuut.
Makowski is nu in balbezit. Makowski probeert naar een medespeler te passen. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud verovert de bal door een tackle van achteren. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Malkus-Juszczyk trapt de bal weg van het doel. Hernandez speelt de bal door. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hernandez met een sublieme pass. Sinklud rent richting de bal. Sinklud passt de bal zonder na te denken. Joop is nu in balbezit. Joop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Escobedo speelt de bal door. Sinklud is nu in balbezit. Sellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sinklud de bal. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kotucz geeft een hoge lob. Inworp. Joop met een snelle inworp. Escobedo is nu in balbezit. Escobedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hernandez speelt de bal door. Topolewski rent richting de bal. Joop onderschept slim de pass. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Topolewski geeft een hoge lob. Shchepotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchepotov met een sublieme pass. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Sellier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sellier geeft de bal voor. Makowski heeft problemen om de bal te vangen. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Joop probeert de bal aan de voet te houden. Sellier geeft de bal voor. Topolewski heeft problemen om de bal te vangen. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Loudpatriot Ełk 0:8

66e minuut.
Escobedo verovert de bal door een tackle van achteren. Joop rent richting de bal. Joop speelt de bal door. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Bronkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shchepotov rent richting de bal. Shchepotov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sinklud de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Escobedo heeft problemen om de bal te vangen. Escobedo speelt de bal door. Sellier met een sublieme pass. Joop rent richting de bal. Joop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hernandez geeft een hoge lob. Sinklud is nu in balbezit. Kotucz rent richting de bal. Sinklud onderschept slim de pass. Sinklud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Loudpatriot Ełk 0:9

74e minuut.
Joop onderschept slim de pass. Joop passt de bal met de wreef. Sellier geeft een lange en hoge pass. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Loudpatriot Ełk 0:10

78e minuut.
Shchepotov speelt de bal door. Sellier probeert naar een medespeler te passen. Joop is nu in balbezit. Joop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Loudpatriot Ełk 0:11

81e minuut.
Klungelig pakt Sinklud de bal. Sinklud schiet op doel. Topolewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Joop rent richting de bal. Joop schiet op doel. Na een snelle pass probeert Magosz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Joop zal de hoekschop nemen. Malkus-Juszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sinklud de bal. Sinklud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Loudpatriot Ełk 0:12

87e minuut.
Rotocki is nu in balbezit. Sellier onderschept slim de pass. Sellier passt de bal met de wreef. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud schiet op doel. Malkus-Juszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Topolewski is nu in balbezit. Sinklud onderschept slim de pass. Sinklud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Off-Topowo - Loudpatriot Ełk 0:13

88e minuut.
Sellier met een sublieme pass. Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Sinklud rent richting de bal. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Off-Topowo 82%, Loudpatriot Ełk 18%.
SKS Off-Topowo - Loudpatriot Ełk 0:13