Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loudpatriot Ełk SKS Off-Topowo
2022 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
17% Spel op eigen helft 83%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 20.6
excellent Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sellier speelt de bal door. Shchepotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchepotov passt de bal met de wreef. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sellier met een sublieme pass. Joop met een sublieme pass. Sinklud rent richting de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Topolewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malkus-Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - SKS Off-Topowo 1:0

18e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez geeft een hoge lob. Sinklud rent richting de bal. Sinklud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Joop onderschept slim de pass. Joop passt de bal met de wreef. Kotucz is nu in balbezit. Joop verovert de bal door een tackle van achteren. Joop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - SKS Off-Topowo 2:0

25e minuut.
Keçeciler geeft een hoge lob. Bronkowski kopt de bal weg. Sinklud rent richting de bal. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Malkus-Juszczyk trapt de bal weg van het doel. Sellier kopt de bal weg. Kotucz heeft problemen om de bal te vangen. Joop is nu in balbezit. Joop schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Krasnodębski is nu in balbezit. Sellier verovert de bal door een tackle van achteren. Sellier speelt de bal door. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Magosz heeft problemen om de bal te vangen. Joop is nu in balbezit. Magosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Joop raakt geblesseerd tijdens het duel. Joop neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud schiet op doel. Malkus-Juszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - SKS Off-Topowo 3:0

45e minuut.
Hernandez geeft een hoge lob. Daar is Rotocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Kotucz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - SKS Off-Topowo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 14%, SKS Off-Topowo 86%.
Loudpatriot Ełk - SKS Off-Topowo 4:0

47e minuut.
Krasnodębski rent richting de bal. Ljubisavljević onderschept slim de pass. Ljubisavljević geeft de bal voor. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud geeft de bal voor. Malkus-Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Hernandez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sinklud de bal. Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud onderschept slim de pass. Sinklud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Hernandez geeft de bal voor. Ljubisavljević kopt de bal weg. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler geeft een hoge lob. Sinklud springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sellier probeert naar een medespeler te passen. Joop is nu in balbezit. Joop probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sinklud de bal. Sinklud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - SKS Off-Topowo 5:0

56e minuut.
Gędłek passt de bal zonder na te denken. Sellier heeft problemen om de bal te vangen. Sellier geeft een hoge lob. Sinklud heeft problemen om de bal te vangen. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hernandez met een sublieme pass. Joop is nu in balbezit. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. Kotucz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - SKS Off-Topowo 6:0

59e minuut.
Bronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchepotov onderschept slim de pass. Shchepotov passt de bal in één keer door. Sinklud heeft problemen om de bal te vangen. Sinklud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Graniczka rent richting de bal. Sinklud is nu in balbezit. Magosz rent richting de bal. Sinklud onderschept slim de pass. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Malkus-Juszczyk trapt de bal weg van het doel. Hernandez kopt de bal weg. Sinklud is nu in balbezit. Sinklud haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ljubisavljević is nu in balbezit. Ljubisavljević passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Makowski de bal. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler draait met de bal, schiet en ... Malkus-Juszczyk bokst de bal weg.

70e minuut.
Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Joop rent richting de bal. Joop met een sublieme pass. Sinklud rent richting de bal. Sinklud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - SKS Off-Topowo 7:0

71e minuut.
Magosz met een sublieme pass. Graniczka rent richting de bal. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - SKS Off-Topowo 8:0

78e minuut.
Keçeciler geeft een hoge lob. Joop rent richting de bal. Joop passt de bal in één keer door. Sinklud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Sellier rent richting de bal. Sellier passt de bal zonder na te denken. Graniczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud onderschept slim de pass. Sinklud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loudpatriot Ełk - SKS Off-Topowo 9:0

87e minuut.
Kotucz heeft problemen om de bal te vangen. Joop speelt de bal door. Sinklud rent richting de bal. Sinklud draait met de bal, schiet en ... Topolewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Keçeciler zal de hoekschop nemen. Sinklud springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Malkus-Juszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loudpatriot Ełk 20%, SKS Off-Topowo 80%.
Loudpatriot Ełk - SKS Off-Topowo 9:0