Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS MEWA Włókniarz-Sareza
532 Tactiek 343
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 53.3
poor Schieten formidable
average Passen excellent
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Rognli passt de bal in één keer door. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi geeft een hoge lob. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Pasev is nu in balbezit. Pasev geeft een lange en hoge pass. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Foden onderschept slim de pass. Foden geeft de bal voor. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet draait met de bal, schiet en ... Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mosiej geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baillet is nu in balbezit. Baillet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Baillet schiet op doel. Urlovic probeert naar een medespeler te passen. Faedda is nu in balbezit. Faedda geeft een lange en hoge pass. Baillet maakt een snoekduik en kopt de bal. Urlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Klungelig pakt Kochowski de bal. Kochowski met een sublieme pass. Baillet is nu in balbezit. Baillet schiet op doel. Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Włókniarz-Sareza 0:1

21e minuut.
Faedda passt de bal zonder na te denken. Baillet rent richting de bal. Dandar rent richting de bal. Baillet onderschept slim de pass. Baillet schiet op doel. Urlovic bokst de bal weg. Klungelig pakt Michelato de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Włókniarz-Sareza 0:2

24e minuut.
Faedda speelt de bal door. Daar is Ollés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ollés speelt de bal door. Baillet rent richting de bal. Baillet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Urlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Rognli verovert de bal door een tackle van achteren. Rognli met een sublieme pass. Baillet rent richting de bal. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Urlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Włókniarz-Sareza 0:3

31e minuut.
Dzhambazov probeert naar een medespeler te passen. Macierewicz rent richting de bal. Mosiej begaat een overtreding. Mosiej krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Cieciura met een sublieme pass. Ollés kopt de bal weg. Baillet is nu in balbezit. Baillet draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosiej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzhambazov speelt de bal door. Mosiej geeft een lange en hoge pass. Ollés maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mosiej verovert de bal door een tackle van achteren. Mosiej geeft een hoge lob. Daar is Baillet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Afilipoaiei met een sublieme pass. Mosiej bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiej geeft de bal voor. Urlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Hoàng Khôi onderschept slim de pass. Hoàng Khôi passt de bal zonder na te denken. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet schiet op doel. Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Włókniarz-Sareza 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS MEWA 74%, Włókniarz-Sareza 26%.
MKS MEWA - Włókniarz-Sareza 0:4

50e minuut.
Kochowski rent richting de bal. Kochowski passt de bal zonder na te denken. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Włókniarz-Sareza 0:5

51e minuut.
Foden met een sublieme pass. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi passt de bal zonder na te denken. Baillet is nu in balbezit. Baillet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urlovic bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Włókniarz-Sareza 0:6

58e minuut.
Urlovic trapt de bal weg van het doel. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski is nu in balbezit. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Włókniarz-Sareza 0:7

60e minuut.
Inworp. Korda komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gori komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Caragiale komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Urlovic probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khôi kopt de bal weg. Klungelig pakt Dandar de bal. Baillet rent richting de bal. Baillet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rognli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognli probeert naar een medespeler te passen. Baillet rent richting de bal. Baillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Włókniarz-Sareza 0:8

72e minuut.
Urlovic probeert naar een medespeler te passen. Faedda kopt de bal weg. Gori rent richting de bal. Baillet rent richting de bal. Baillet haalt uit met een fantastische trap. Urlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoàng Khôi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Urlovic speelt de bal door. Faedda kopt de bal weg. Klungelig pakt Dandar de bal. Baillet rent richting de bal. Baillet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Urlovic met een sublieme pass. Faedda kopt de bal weg. Klungelig pakt Căldăraru de bal. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Căldăraru controleert de bal met de borst. Rognli speelt de bal door. Klungelig pakt Baillet de bal. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kochowski speelt de bal door. Baillet rent richting de bal. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi schiet op doel. Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Włókniarz-Sareza 0:9

84e minuut.
Rognli geeft de bal voor. Baillet kopt de bal weg. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baillet rent richting de bal. Baillet schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Korda is nu in balbezit. Korda met een sublieme pass. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS MEWA - Włókniarz-Sareza 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS MEWA 83%, Włókniarz-Sareza 17%.
MKS MEWA - Włókniarz-Sareza 0:10