Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włókniarz-Sareza MKS MEWA
343 Tactiek 532
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
37 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 32.2
formidable Schieten weak
very good Passen average
good Verdedigen good


2e minuut.
Ferro geeft een hoge lob. Faedda rent richting de bal. Faedda passt de bal in één keer door. Baillet is nu in balbezit. Baillet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 1:0

8e minuut.
Hoàng Khôi is nu in balbezit. Hoàng Khôi passt de bal zonder na te denken. Baillet is nu in balbezit. Baillet draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 2:0

9e minuut.
Kochowski probeert naar een medespeler te passen. Gori bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 3:0

10e minuut.
Rognli passt de bal in één keer door. Kochowski speelt de bal door. Baillet rent richting de bal. Baillet draait met de bal, schiet en ... Urlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 4:0

12e minuut.
Hoàng Khôi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Afilipoaiei de bal. Baillet rent richting de bal. Baillet draait met de bal, schiet en ... Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 5:0

12e minuut.
Kiełczykowski heeft problemen om de bal te vangen. Gori rent richting de bal. Baillet is nu in balbezit. Baillet haalt uit met een fantastische trap. Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 6:0

15e minuut.
Căldăraru rent richting de bal. Kochowski onderschept slim de pass. Kochowski met een sublieme pass. Baillet is nu in balbezit. Baillet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 7:0

18e minuut.
Gori rent richting de bal. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet schiet op doel. Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 8:0

26e minuut.
Kochowski onderschept slim de pass. Kochowski speelt de bal door. Daar is Baillet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baillet schiet op doel. Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 9:0

27e minuut.
Gori passt de bal in één keer door. Kochowski probeert naar een medespeler te passen. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet schiet op doel. Dandar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Gori met een sublieme pass. Baillet speelt de bal door. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Baillet rent richting de bal. Baillet draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 32%, MKS MEWA 68%.
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 9:0

48e minuut.
Hoàng Khôi geeft een lange en hoge pass. Dandar kan de bal niet met de borst controleren. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dandar met een sublieme pass. Kochowski probeert de bal met de borst te controleren. Kochowski met een sublieme pass. Hoàng Khôi kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Khôi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cichocki komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Dandar heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khôi is nu in balbezit. Baillet rent richting de bal. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hoàng Khôi draait met de bal, schiet en ... Urlovic speelt de bal door. Kochowski kopt de bal weg. Baillet is nu in balbezit. Baillet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 10:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korda komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Klungelig pakt Baillet de bal. Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhambazov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzhambazov krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Inworp. Ollés komt het veld opgelopen. Korda met een snelle inworp. Dzhambazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi onderschept slim de pass. Hoàng Khôi schiet op doel. Urlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 11:0

66e minuut.
Baillet rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Korda zal de hoekschop nemen. Baillet krijgt zijn hoofd ertegen. Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 12:0

67e minuut.
Rognli met een sublieme pass. Hoàng Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Rognli speelt de bal door. Baillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillet draait met de bal, schiet en ... Urlovic bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Gibes rent richting de bal. Cichocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibes onderschept slim de pass. Gibes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Baillet is nu in balbezit. Baillet probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap. Urlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 13:0

72e minuut.
Urlovic probeert naar een medespeler te passen. Ollés bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khôi rent richting de bal. Ollés bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 14:0

74e minuut.
Klungelig pakt Hoàng Khôi de bal. Popecki rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rognli zal de hoekschop nemen. Ollés maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Baillet passt de bal in één keer door. Kochowski met een sublieme pass. Ollés rent richting de bal. Hoàng Khôi rent richting de bal. Hoàng Khôi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Szczur is nu in balbezit. Kochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kochowski met een sublieme pass. Baillet rent richting de bal. Baillet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kochowski kopt de bal weg. Hoàng Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khôi probeert naar een medespeler te passen. Baillet is nu in balbezit. Baillet schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urlovic trapt de bal weg. Ollés rent richting de bal. Ollés draait met de bal, schiet en ... Urlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urlovic probeert naar een medespeler te passen. Kochowski kopt de bal weg. Ollés bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollés haalt uit met een fantastische trap. Urlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 15:0

85e minuut.
Klungelig pakt Hoàng Khôi de bal. Hoàng Khôi geeft een lange en hoge pass. Baillet is nu in balbezit. Baillet draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 16:0

87e minuut.
Michelato geeft een hoge lob. Inworp. Rognli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kochowski geeft een hoge lob. Baillet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rognli passt de bal zonder na te denken. Hoàng Khôi probeert naar een medespeler te passen. Baillet rent richting de bal. Baillet draait met de bal, schiet en ... Urlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 28%, MKS MEWA 72%.
Włókniarz-Sareza - MKS MEWA 17:0